Για να αποφύγεις το φριζάρισμα, μετά το λούσιμο σκούπισε τα μαλλιά σου ταμποναριστά με ένα μακό μπλουζάκι αντί να τα τρίψεις με μια πετσέτα.


Όπως για το πρόσωπο, έτσι και για τα νύχια η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Αν λοιπόν τα νύχια σου έχου

Όπως για το πρόσωπο, έτσι και για τα νύχια η ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Αν λοιπόν τα νύχια σου έχουν την τάση να ξεφλουδίζουν ή να σπάνε, προσπάθησε να τα ενυδατώνεις απλώνοντας ένα λαδάκι.

Για να αποφύγεις το φριζάρισμα, αντί να τρίβεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα αμέσως μετά το μπάνιο,

Για να αποφύγεις το φριζάρισμα, αντί να τρίβεις τα μαλλιά σου με την πετσέτα αμέσως μετά το μπάνιο, προτίμησε να τα σκουπίσεις ταμποναριστά χρησιμοποιώντας ένα υφασμάτινο t-shirt.

Να χτενίζεις τα φρύδια σου προς τα πάνω και έξω!

Αφού χρησιμοποιήσεις μια σκιά ή μολύβι φρυδιών για να τελειοποιήσεις το σχήμα τους και να γεμίσεις τα κενά, μην ξεχάσεις να τα χτενίσεις με το ειδικό βουρτσάκι (με φορά προς προς τα πάνω και έξω).

Τις μέρες που νιώθεις ότι δείχνεις κουρασμένη, βάλε στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου λίγο λευ

Τις μέρες που νιώθεις ότι δείχνεις κουρασμένη, βάλε στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου λίγο λευκό ή μπεζ μολύβι. Θα "ξεκουράσει" και θα φωτίσει το βλέμμα σου!

Βαμμένα μαλλιά; Μην αμελείς τη χρήση μιας μάσκας βαθιάς θρέψης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για

Βαμμένα μαλλιά; Μην αμελείς τη χρήση μιας μάσκας βαθιάς θρέψης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να «κλειδώσεις» την υγρασία και το χρώμα στην τρίχα.

Ξενύχτησες; Για να διώξεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, βάλε σε ένα σακουλάκι μερικά παγάκια, κλείσ

Ξενύχτησες; Για να διώξεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, βάλε σε ένα σακουλάκι μερικά παγάκια, κλείσ’το καλά, τύλιξέ το με μια λεπτή πετσέτα και κάνε κομπρέσες στην προβληματική περιοχή.

Αμέσως μόλις ξυπνήσεις το πρωί, μην ξεχνάς να ενυδατώσεις στον οργανισμό σου, πίνοντας ένα μεγάλο πο

Αμέσως μόλις ξυπνήσεις το πρωί, μην ξεχνάς να ενυδατώσεις στον οργανισμό σου, πίνοντας ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Μην ξεχνάς ότι λαμπερή επιδερμίδα είναι μόνο η ενυδατωμένη.

«Κλείδωσε» την τρίχα: Μετά το λούσιμο, μια ριπή κρύου νερού θα κλείσει τα λέπια της τρίχας.

«Κλείδωσε» την τρίχα: Μετά το λούσιμο, μια ριπή κρύου νερού θα κλείσει τα λέπια της τρίχας. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά (αφού θα έχεις κλειδώσει και την υγρασία).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης