«Χτυπούν» συνήθως στην περιοχή των γλουτών και γενικότερα των ποδιών, στην κοιλιά (ιδίως μετά από μία εγκυμοσύνη) και φυσικά στο στήθος. Οι ραγάδες είναι από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του γυναικείου σώματος, πόσο μάλλον τώρα που το Καλοκαίρι πλησιάζει και οι εμφανίσεις με μαγιό αλλά και ανοιχτά ντεκολτέ... δεν αργούν.


Πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι ραγάδες στο στήθος ανέξοδα και -το βασικότερο- εντελώς φυσικά; Δοκίμασε να φτιάξεις μόνη σου αυτό το scrub:

 

1429344261 rozi hantington uaytli

 


Θα χρειαστείς:

1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο λιναρόσπορου
20 γραμμάρια μέλι
3 σταγόνες από αιθέριο έλαιο δενδρολίβανου και γερανιού

 


H προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Σε ένα μπολ ανακατεύεις πολύ καλά τα 20 γραμμάρια μέλι με τη ζάχαρη και, στη συνέχεια, προσθέτεις το αλάτι και το έλαιο λιναρόσπορου. Στο τέλος ρίχνεις τις σταγόνες από τα αιθέρια έλαια. Αναμειγνύεις μέχρι να ομογενοποιηθεί το scrub.

 

Homemade Scrub against Stretch Marks on Breasts


Η σωστή εφαρμογή:

Κάνε μασάζ με ελαφριές κυκλικές κινήσεις στην περιοχή του στήθους εφαρμόζοντας παράλληλα το scrub που έφτιαξες. Να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου για να αποφύγεις τυχόν τραυματισμούς. Με το μασάζ τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος ενώ μπορείς να αφήσεις το scrub να απορροφηθεί για περίπου 10 λεπτά. Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό-κρύο νερό. Στο τέλος άπλωσε λίγο λάδι στην επιδερμίδα σου για να ενυδατωθεί και να γίνει πιο απαλή.


Μπορείς να επαναλαμβάνεις το scrub έως και δύο φορές την εβδομάδα.

Δες ακόμη: 7 λάθη που κάνεις στο μανικιούρ σου