Αν θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, άσε τις celebrities να σε βοηθήσουν με την επιλογή σου:

Οι ξανθές

 

ksanthia jennifer lawrence light

Ανοιχτό ξανθό

Αν θέλεις να γίνεις πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ ξανθιά, τότε πάρε παράδειγμα από την Jennifer Lawrence. Είναι το τέλειο, σαμπανιζέ ξανθό όμως πρόσεχε... χρειάζεται πολλή φροντίδα. Αφενός θα πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου μερικά δάχτυλα και αφετέρου πρέπει να ενισχύσεις την περιποίηση και την ενυδάτωση. Ναι, το ανοιχτό ξανθό είναι τέλειο και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα όμως θα πρέπει να μην παραμελήσεις την φροντίδα του.

 

ksanthia amber heard medium

Μεσαίο ξανθό

Το ξανθό της Amber Heard είναι τέλειο αν θέλεις κάτι ανάμεσα στο ξανθό και το καστανό με... extra δόση καλοκαιριού. Ταιριάζει σε ψυχρές και θερμές επιδερμίδες και είναι τέ-λει-ο για να αναδείξει το μαύρισμά σου. Τέλος, μπορούν να το κάνουν εύκολα καστανές που θέλουν κάτι πιο ανοιχτό αλλά και πολύ ξανθές που θέλουν να σκουρύνουν ελαφρώς.

 

ksanthia cara delevingne dark

Σκούρο ξανθό

Το χρώμα της Cara Delevingne ακροβατεί ανάμεσα στο καστανό και το ξανθό και είναι η τέλεια λύση για μελαχρινές που θέλουν να ανοίξουν για το καλοκαίρι αλλά και για ξανθές που θέλουν σιγά σιγά να σκουρύνουν.

 

 

Οι καστανές

 

kastani lily collins warm

Θερμό καστανό

Το καστανό της Lily Collins ταιριάζει στις πιο χρυσαφένιες επιδερμίδες και κολακεύει κάθε χρώμα ματιών. Ναι, στον ήλιο και κυρίως με την θάλασσα και το αλάτι μπορεί να κοκκινίσει γι’ αυτό χρειάζεται φροντίδα και προστασία κάτω από τον ήλιο.

 

kastani mila kunis cool

Ψυχρό καστανό

Το ψυχρό καστανό της Mila Kunis είναι αριστοκρατικό και ταιριάζει σε όλες, έχει όμως 2 μειονεκτήματα: α) μπορεί να πρασινίσει στην πισίνα γι’ αυτό θέλει ιδιαίτερη προστασία και β) έχει την τάση να προσθέτει χρόνια, γι’ αυτό ζήτα τη συμβουλή του κομμωτή σου πριν το κάνεις.

 

 

Οι κοκκινομάλλες

 

kokkinomalla emma stone easy

Το εύκολο κόκκινο

Το κόκκινο είναι ένα δύσκολο χρώμα, αλλά έχει βαθμούς δυσκολίας... Η συγκεκριμένη απόχρωση της Emma Stone δεν χρειάζεται ντεκαπάζ πιο πριν και μπορεί εύκολα να γίνει σε καστανές αλλά και ξανθές. Εννοείται χρειάζεται φροντίδα στο μπάνιο και κάτω από τον ήλιο αλλά σε λογικά πλαίσια.

 

sophie turner premiere game of thrones season 3 08

Το μεσαίας δυσκολίας κόκκινο

Το κόκκινο της Sansa... εεε της Sophie Turner εννοούμε, είναι εντυπωσιακό και δεν θα ταλαιπωρήσει ούτε εσένα ούτε τον κομμωτή σου ιδιαίτερα, όμως μπορεί να μην γίνει με την πρώτη και να χρειαστεί μια δεύτερη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Θέλει φυσικά φροντίδα, όπως όλα τα κόκκινα μαλλιά, και διπλή προστασία στον ήλιο.

 

kokkinomalla jessica chastain hard

Το δύσκολο κόκκινο

Το κόκκινο της Jessica Chastain είναι το λεγόμενο ginger, δηλαδή ανοιχτό κόκκινο και ναι, αυτό θα σε δυσκολέψει. Ο κομμωτής σου μπορεί να χρειαστεί να σου κάνει ντεκαπάζ αν είσαι μελαχρινή ενώ αν είσαι ξανθιά ίσως ξεθωριάζει πολύ πιο γρήγορα από όσο περίμενες. Σε κάθε περίπτωση, χρειάζεται τη διπλάσια φροντίδα στον ήλιο και τη θάλασσα αλλά πραγματικά, είναι τόσο ιδιαίτερο που αξίζει τον κόπο!

Δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα μαλλιά σου; Κάντο όπως οι celebrities...