Πρόσφατα, σας είχα δείξει 6 διαφορετικά χτενίσματα για μια βραδινή εμφάνιση ή για ένα επίσημο κάλεσμα. Ήταν όλα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας, στο σπίτι σας (αρκεί να «πιάνει» λίγο το χέρι σας φυσικά).

Αν, παρ’ όλα αυτά, δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να κάνετε μόνες σας ένα πιο βραδινό χτένισμα, ή αν απλώς θέλετε να κάνετε μια πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση και αποφασίσατε να αφεθείτε στα μαγικά χέρια του κομμωτή σας, έχω να σας προτείνω αυτά τα 4 σούπερ ουάου και ιδιαίτερα looks:

 

1. Τέλειες μπούκλες

11

Tip: Ζητήστε απαραιτήτως από τον κομμωτή σας να στεγνώσει αρχικά τα μαλλιά σας ανάποδα, για να πάρουν όγκο. Επίσης θα πρέπει να παίρνετε πολύ μικρές τούφες και να τις «ψήνετε» με το χοντρό ψαλίδι.

 

2. Αγαπημένος ultra chic κότσος σε μαλλιά με μπούκλες

12

Tip: Όσο πιο «ακατάστατα» μαζέψετε τα μαλλιά σας, τόσο καλύτερο θα είναι το χτένισμα. Και, φυσικά, τα τσιμπιδάκια που θα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σας. Δηλαδή, εάν είστε ξανθιά, μην κάνετε αυτόν τον κότσο με μαύρα τσιμπιδάκια!

 

3. Μαλλιά ίσια, με κίνηση από τη μέση και κάτω

13

Tip: Τα γυρίσματα γίνονται με την -πάντοτε ξύλινη- βούρτσα ισιώματος. Δεν χρειάζεται να βάλετε ένα τόνο λακ για να μην πετάνε τριχάκια. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας βάλει λίγο λαδάκι στις φύτρες σας.

 

4. Κυματιστά μαλλιά με πλεξούδα – στεφάνι

14

Tip: Οι πλεξούδες στεφάνι είναι υπέροχες σε όλες τις εκδοχές τους! Η συγκεκριμένη είναι με τα μισά μαλλιά κάτω και τα μισά σε πλεξούδα (half up), αλλά μπορείτε να τη δοκιμάσετε επίσης σε όλα τα μαλλιά σας ή στα μισά, με τα υπόλοιπα πιασμένα σε ponytail!

 

Και τα 4 απίστευτα αυτά χτενίσματα είναι του Βασίλη Μπουλούμπαση. Το μακιγιάζ της Βάσως Νακοπούλου. Τους αγαπώ και τους ευχαριστώ και τους δύο.

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.