Εδώ και λίγο καιρό έχω υιοθετήσει αυτό το λουκ με το μαντήλι στα μαλλιά στην παραλία, το οποίο με έχει κυριολεκτικά σώσει. Τι εννοώ;

Πρώτον, με αυτόν τον τρόπο δεν βρέχονται τα μαλλιά μου. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε πάει στην παραλία με ήδη χτενισμένα μαλλιά τα όποια θέλουμε να κρατήσουμε «σώα» μέχρι το βράδυ; Πολλές, είναι η απάντηση. Έτσι λοιπόν, με αυτόν τον τρόπο, όσο και να... πλατσουρίζουμε στη θάλασσα, τα καλοχτενισμένα μας μαλλιά δεν παθαίνουν τίποτα.

Δεύτερον, προστατεύω τα μαλλιά μου απο τον ήλιο και το αλάτι. Ακόμη και αν δεν τα έχουμε τυλίξει με το μαντήλι επειδή δεν θέλουμε να χαλάσει το χτένισμα που έχουμε κάνει, ποιος είπε ότι το να είναι εκτεθειμένα συνέχεια στον ήλιο, ειδικά με το αλάτι από τη θάλασσα, τους κάνει καλό; Μάλιστα, στην περίπτωση που τα βάφετε, όπως κι εγώ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστραφούν εντελώς τα μαλλιά σας εάν δεν τα προστατέψετε σωστά.

Τρίτον, δεν παθαίνω ηλίαση. Μάλιστα, αν θέλετε μπορείτε να βρέξετε το μαντήλι με νερό -όχι αλατόνερο προφανώς- και να το ξαναδέσετε στο κεφάλι σας. Δεν φαντάζεστε ποσό θα δροσιστείτε.

Τέταρτον, κάνω stylish εμφανίσεις στην παραλία χωρίς να κάνω μεγάλη προσπάθεια. Πιστέψτε με, εάν το κάνετε κι εσείς, θα είστε οι πιο στυλάτες της παραλίας. Και ο λόγος είναι προφανής.

 

mesa

 

Τώρα, αν με ρωτάτε πώς ακριβώς να δέσετε το μαντήλι, θα σας πω πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος. Κάντε διάφορα «πειράματα» μπροστά στον καθρέφτη σας μέχρι να βρείτε το κατάλληλο δέσιμο που σας κολακεύει.

Κι εγώ, για παράδειγμα, την πρώτη φορά έδεσα το μαντήλι κάπως έτσι:

3

 

Χαχαχα!

Καλές βουτιές!

 

Δείτε ακόμα: 5+1 τρόποι να χτενίσετε τα μαλλιά σας για μια καλοκαιρινή βραδινή (ή επίσημη) εμφάνιση