Μου αρέσει να κοιτάζω παλιές φωτογραφίες. Μου αρέσει να θυμάμαι στιγμές, να παρατηρώ τον εαυτό μου, να γελάω με παλιά χτενίσματα και μακιγιάζ (Θεούλη μου, δεν ήξερα καθόλου να φτιάχνομαι σωστά) και να τρομάζω με διάφορα στυλιστικά εγκλήματα που είχα κάνει στο παρελθόν, να σκέφτομαι πόσο έχω αλλάξει και μερικές φορές ... να παίρνω ιδέες!

Εντάξει, το παραδέχομαι, το ξανθό μου αρέσει σαν χρώμα, το έχω συνηθίσει πλέον και ενστερνίζομαι απόλυτα την άποψη που λέει ότι «once a blonde, always a blonde». Βλέποντάς με όμως καστανή, ομολογώ ότι μου περνάει από το μυαλό να το ξαναδοκιμάσω! Κάτι που είχα κάνει το 2010, αλλά το είχα κρατήσει μόλις για δύο εβδομάδες.

Βέβαια, είχα προλάβει να το απαθανατίσω για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού:

nomikou h 645 450

 

Ωστόσο, αν θέλετε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα σας δείξω αυτή τη φωτό:

 

20

Είναι απο το πρώτο μου τεστ με τον φωτογράφο Γιώργο Μαυρόπουλο. Τα μαλλιά μου ήταν φυσικά καστανά, με ελάχιστες μελί ανταύγειες από τον ήλιο. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμη δεν είχα βγει Σταρ Ελλάς.

 

images

Για αρκετό καιρό, είχα κρατήσει το φυσικό μου χρώμα. Μάλιστα, τα πρώτα χρόνια, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό το ενδεχόμενο να το αλλάξω και να γίνω ξανθιά.

 

doukissa nomikou vogue

Μία από τις πρώτες μου φωτογραφίσεις, για τη Vogue, από τη φωτογράφο Μάρα Δεσύπρη. Ήμουν τυχερή γιατί από μικρή φωτογραφήθηκα για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό από τους καλύτερους φωτογράφους.

Άλλη μία αγαπημένη μου φωτογραφία, με τα φυσικά μου μαλλιά είναι αυτή:

nomikoy

Είναι από το ημερολόγιο του Τρύφωνα Σαμαρά, το 2009. Από εκεί και μετά άρχισα να ανοίγω το χρώμα σταδιακά και προσεκτικά για να μην χαλάσω την ποιότητά τους και να μην τα κάψω, μέχρι που πλέον έγινα εντελώς ξανθιά.

Εσείς τι λέτε; Να το τολμήσω ξανά;

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom

χχχ
Δ. Ν.