Κάποιες αγάπες δεν αλλάζουν με τίποτα. Εποχές, μυρωδιές, γεύσεις, χρώματα, όλα είναι συνδυασμένα με τέτοιο τρόπο στο μυαλό μου ώστε όταν τα συναντώ να μου ξυπνούν αυτόματα όμορφες αναμνήσεις. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταξιδέψω στα όμορφα καλοκαίρια της ζωής μου μόλις γευτώ λίγο καρπουζάκι ή να μην ξαναζήσω τις ανέμελες στιγμές των παιδικών μου χρόνων μόλις μυρίσω το άρωμα της μωρουδιακής πούδρας.

 

doukissa dove 2

 

Αχ ναι, αυτή η μυρωδιά ήταν, είναι και πάντα θα είναι η αγαπημένη μου και γι’ αυτό από μικρή ψάχνω μανιωδώς προϊόντα που να μυρίζουν ... πούδρα. Δεν υπάρχουν πολλά τέτοια στην αγορά, οπότε φαντάζεστε τον ενθουσιασμό μου μόλις ανακάλυψα το αποσμητικό Dove Talc Soft. Χωρίς ίχνος υπερβολής θα σας πω πως αυτό είναι το προϊόν των ονείρων μου! Αυτό το προϊόν που ψάχνω εδώ και χρόνια. Μυρίζει όντως βρεφική πούδρα!

 

dove

 

Ψέματα δεν θα πω, μόλις πήρα το νέο αυτό υπερ-φανταστικό αποσμητικό στα χέρια μου, άρχισα να ψεκάζομαι παντού! Βλέπετε, έχει ένα εκλεπτυσμένο άρωμα και, επειδή έψαξα και έμαθα, θα σας πω πως πρόκειται για έναν συνδυασμό από φρέσκια, θηλυκή και λουλουδάτη φρέζια και παιώνια μαζί με άρωμα πούδρας. Παράλληλα, οι πιο ζεστές νότες όπως το σανταλόξυλο ολοκληρώνουν το μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να αφεθείτε σε μια νέα εμπειρία απαλότητας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του αποσμητικού. Μάλιστα, με το ¼ ενυδατικής κρέμας Dove που περιέχει, φροντίζει και περιποιείται την επιδερμίδα, αφήνοντας την απαλή και διακριτικά αρωματισμένη. Και, μέσα σε όλα, η συσκευασία είναι ροζ. Ναι, ΡΟΖ! #yeahh

 

doukissa dove

 

Βέβαια -για να μην ξεχνιόμαστε- πρέπει να σας πω πως προσφέρει 48ωρη προστασία κατά της εφίδρωσης. Βασικό. Το πιο βασικό για ένα αποσμητικό. Αλλά τι να κάνω που ξετρελάθηκα πρώτα με όλα τα υπόλοιπα; Κορίτσι είμαι :)

 

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.