Αν το περιβάλλον εργασίας σου έχει dress code, εκτός από τα ρούχα σου συχνά σε απασχολεί και το χτένισμά σου: Τι μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για να δείχνουν κομψά και παράλληλα μοντέρνα;

Εμείς σου προτείνουμε 6 χτενίσματα:

 

2d386972ebcaa2516788c9aa08d190ba

Κλασική αλογοουρά
Πανεύκολο και γρήγορο, το ponytail είναι το ιδανικό χτένισμα για τις μέρες που δεν έχεις περισσότερα από 3 λεπτά για να χτενίσεις τα μαλλιά σου. Ένα κομψό hair accessory που θα καλύψει το λαστιχάκι ή απλώς μια τούφα μαλλιών που θα γυρίσεις γύρω από αυτό (και θα στερεώσεις με ένα τσιμπιδάκι) είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσεις την αλογοουρά σου, κάνοντάς τη να δείχνει απίστευτα elegant.

 

2 simple braided hairstyle

Γαλλική πλεξούδα
Οι πλεξούδες με τo boho στυλ τους είναι πιθανό να μην είναι η καλύτερη επιλογή για ένα γραφείο με αυστηρό dress code. Ωστόσο, η κλασική γαλλική πλεξούδα διαφέρει: Είναι πάντα κομψή και μπορεί να συνοδεύσει κάθε office look.

 

3 bun for thin hair

Ατημέλητο high bun
Το high bun, δηλαδή ο ψηλός κότσος, δείχνει σοφιστικέ και παράλληλα, στην ελαφρώς ατημέλητη εκδοχή του (με μερικά τουφάκια ελεύθερα) μοντέρνος.

 

4 french braid updo for work

«Κρυμμένη» πλεξούδα
Ο εύκολος τρόπος να κάνεις μια πλεξούδα να δείχνει πιο αυστηρή είναι να «κρύψεις» την ουρά της. Το look θα δείχνει ρετρό και κατάλληλο για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

 

23657 Low Chignon

Χαμηλό σινιόν
Από τη sleek μέχρι την πιο ατημέλητη εκδοχή του, το σινιόν αποτελεί μια λύση για όλες τις ώρες – και φυσικά για τις bad hair days. Ταιριάζει τέλεια με αφέλειες.

 

themohawkbraid 640x481

Mohawk πλεξούδα σε ponytail
Μια κλασική χαμηλή αλογοουρά αποκτά εντελώς νέο αέρα με αυτό το twist: Μια μικρή γαλλική πλεξούδα κατά μήκος του κεφαλιού. Θυμήσου εδώ πώς ακριβώς θα την κάνεις.