Μακάρι να ξυπνούσαμε κάθε πρωί και να είχαμε φρεσκολουσμένα και φρεσκοχτενισμένα μαλλιά χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε απολύτως τίποτα! Μερικές γυναίκες τα καταφέρνουν καθημερινά και ξυπνούν με μαλλιά λες και βγήκαν από το κομμωτήριο... Σε αυτές τις γυναίκες πραγματικά βγάζω το καπέλο! Όμως κάτι τέτοιο με μένα δεν συμβαίνει, γι' αυτό προτιμώ να ...βάζω το καπέλο!

Τι εννοώ; Τις μέρες που πρέπει να φύγω νωρίς από το σπίτι και δεν προλαβαίνω με τίποτα να φτιάξω τα μαλλιά μου (είναι κι αυτές οι άτιμες οι φύτρες που δεν στρώνουν με τίποτα όταν έχει υγρασία) φοράω ένα καπέλο (μαζί με ένα κόκκινο κραγιόν) και voila!

 

doukissa nomikou styl

 

Όλοι νομίζουν ότι το κάνω για το στυλ (οκ, η αλήθεια είναι πως έτσι κι αλλιώς λατρεύω τα καπέλα), όμως αυτός είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος (ναι, και στυλάτος) τρόπος να κρύψεις τις bad hair days. Μπορείτε να φορέσετε το καπέλο είτε με τα μαλλιά σας κάτω, είτε κάνοντας μια πλεξούδα, είτε ακόμη έχοντας τα μαλλιά σας πιασμένα σ' ένα χαμηλό σινιόν. Very chic and stylish ;-)

Extra tip: Αν αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, περάστε με το πιστολάκι (ή με το ψαλίδι, για ανάλαφρες μπούκλες) μόνο τις δύο μπροστινές τούφες. Θα δείχνετε ξαφνικά καλοχτενισμένες!