Δεν είμαι σίγουρη τελικά αν εμείς οι γυναίκες «φτιαχνόμαστε» και στολιζόμαστε περισσότερο για να αρέσουμε στους άνδρες, στις άλλες γυναίκες ή στον ίδιο μας τον εαυτό. Εγώ σίγουρα νιώθω καλύτερα με το τελευταίο. Εντάξει, και λίγο με το πρώτο ;-)

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν ο στόχος μας είναι να εντυπωσιάσουμε... εκείνον, ο τρόπος είναι λίγο πολύ γνωστός: Να φορέσουμε κάτι θηλυκό αλλά όχι υπερβολικά σέξι, να είμαστε ο εαυτός μας και να μην είμαστε υπερβολικά βαμμένες.

Και τα μαλλιά; Τι γίνεται με τα μαλλιά;

Τα παρακάτω χτενίσματα είναι τα απόλυτα «σιγουράκια»!

 

messy ponytails 6

Ένα messy ponytail, σαν της Gigi Hadid
Στους περισσότερους άνδρες αρέσει να πιάνουμε χαλαρά τα μαλλιά μας πίσω, σε μια ψηλή σχετικά αλογοουρά. Έτσι, αναδεικνύουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας ενώ παράλληλα δείχνουμε cool αλλά και σέξι!

 

hbz sexy hairstyles jessica alba

Ολόισια, λαμπερά μαλλιά σαν της Jessica Alba
Όσο αρέσουν σε εμάς τις γυναίκες τα λαμπερά, μεταξένια, ολόισια μαλλιά, άλλο τόσο αρέσουν και στους άνδρες! Άσε που μπορούν να τα χαϊδέψουν χωρίς να πιάνονται τα χέρια τους πουθενά!

 

hbz sexy hairstyles kim kardashian

Ένα wet look, σαν της Kim Kardashian
Εντάξει, δεν είναι το look με το οποίο θα πας στο πρώτο ραντεβού (προς θεού!), αλλά –θεωρητικά- ένα wet look κάνει έναν άνδρα να σκέφτεται πως μόλις βγήκες από το ντους, δηλαδή είναι άκρως ερωτικό. ;-).

 

hbz sexy hairstyles emily r

Μακριά, ατημέλητα σπαστά μαλλιά σαν της Emily Ratajkowski
Τώρα, αυτό το «ατημέλητα» μόνο εμείς οι γυναίκες ξέρουμε ΠΟΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ έχει από πίσω για να δείχνει έτσι. Πάντως, ένα look σαν αυτό, που θα σε κάνει να μοιάζεις σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι, είναι ο ορισμός του σέξι.

 

tumblr n6u3qfESqk1rveoj6o1 1280

Πυκνά, σγουρά μαλλιά, σαν της Rihanna
Τα σγουρά μαλλιά έχουν τους δικούς τους φανατικούς θαυμαστές στο ανδρικό φύλο. Και, όταν λέμε φανατικούς, το εννοούμε. Το καλό είναι ότι, αν τα έχεις, δεν χρειάζεται να κάνεις σχεδόν τίποτα για να δείχνουν τέλεια. Αν πάλι όχι, καλύτερα να επιλέξεις ένα από τα υπόλοιπα looks της λίστας.

 

MTIzNjEzMTg5OTg4MTg5NzEw

Μαλλιά με όγκο, χωρίστρα στη μέση και μακριά φράντζα ή αφέλειες, σαν της Penelope Cruz
Το απόλυτο femme fatale look, ίσως επειδή θυμίζει έντονα την εμβληματική Brigitte Bardot. Αποπνέει απίστυευτο σεξαπίλ και δεν αφήνει κανέναν άνδρα ασυγκίνητο!