Οι αφέλειες μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν ένα πρόσωπο -αναδεικνύοντάς το ή... καταστρέφοντάς το γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν πάνε σε όλες τις γυναίκες. Πάντως, σε όσες πηγαίνουν, είναι υπέροχες και δίνουν μια απίστευτη αίσθηση κομψότητας.

Γράφοντας χθες αυτό το θέμα για τα σέξι χτενίσματα που οι άντρες λατρεύουν, έπεσα πάνω σε μερικές φωτογραφίες της Brigitte Bardot και τότε θυμήθηκα ότι, για δύο και μόνο μέρες, είχα κι εγώ αφέλειες! Ήταν πριν από αρκετά χρόνια για τις ανάγκες του Madwalk.

 

20542 6128 DOYKISA NOMIKOY 25062013

 

Προφανώς και δεν είχα κόψει τα μαλλιά μου! Ο Δημήτρης Γιαννέτος, που είχε επιμεληθεί το beauty look μου, είχε βάλει «ψεύτικες» με κόλλα. Μάλιστα, εκτός από τις αφέλειες, μου είχε βάψει και τα μαλλιά καστανά με ένα σπρέι! Και ο κόσμος σχεδόν δεν με αναγνώριζε! Το είχα κρατήσει για δύο μέρες αλλά δεν άρεσε σε κανέναν, οπότε οι όποιες σκέψεις για τέτοιο κούρεμα εξανεμίστηκαν. (Αυτό είναι πάντως ωραίο κόλπο για να δείτε εάν σας πηγαίνουν οι αφέλειες πριν κόψετε τα μαλλιά σας)

Τώρα που το ξαναβλέπω κι εγώ, δεν πρόκειται ούτε να σκουρύνω μαλλί ούτε να κόψω αφέλειες ποτέ! :-p

Έτσι, λοιπόν, σήμερα βρήκα την ευκαιρία αφενός να μοιραστώ αυτές τις... συλλεκτικές φωτογραφίες και αφετέρου να συγκεντρώσω τις πιο εμβληματικές αφέλειες όλων των εποχών:

Με… αφέλειες ή χωρίς;