Εντάξει, σας έχω πει πολλές φορές πως δεν μου αρέσει να βάφομαι στην καθημερινότητά μου. Όπως επίσης δεν μου αρέσει να βλέπω γυναίκες έντονα βαμμένες το πρωί. Καταλαβαίνω βέβαια πως πολλές το αγαπάτε το μακιγιάζ, σας αρέσει να είστε περιποιημένες και φτιαγμένες στη δουλειά ή τη βόλτα σας, οπότε αποφάσισα να σας δείξω το αγαπημένο μου πρωινό μακιγιάζ.

Λεπτό eyeliner και φυσικά χείλη.

Μη φοβάσαι το eyeliner και μην πιστεύεις πως μπορείς να το φορέσεις μόνο το βράδυ. Εάν είναι λεπτό και διακριτικό, το μόνο που καταφέρνει είναι να δώσει έμφαση στο βλέμμα σου.

Extra tip: Στην άκρη του ματιού -στην εξωτερική γωνία- κάνε λίγο πιο φαρδιά τη γραμμή έτσι ώστε να "σηκώνεται" το μάτι και να φαίνεται γατίσιο.

Extra tip2: Μη βάλεις καθόλου μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Για ένα πιο φυσικό και πρωινό αποτέλεσμα, προτίμησε είτε να μην βάλεις τίποτα είτε να βάλεις λίγη καφέ σκιά, σε ανοιχτή απόχρωση όμως.

Extra tip3: Ξέρω πως έχεις συνδυάσει το eyeliner με κόκκινο κραγιόν. Όχι, όχι, όχι. Εκτός του ότι το θεωρώ ξεπερασμένο, δεν είναι -προφανώς- καθόλου πρωινό. Προτίμησε λοιπόν οπωσδήποτε ένα φυσικό κραγιόν!