Κοίτα να δεις πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... Σε λίγες μέρες έχουμε Χριστούγεννα ενώ το 2017 είναι σχεδόν εδώ! Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες (στολισμός δέντρου, αγορές Χριστουγεννιάτικων δώρων κλπ) και η αλήθεια είναι πως αυτές τις ημέρες η Νο1 beauty ερώτηση είναι η εξής: «Πώς θα έχω εντυπωσιακή και λαμπερή επιδερμίδα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;». Σωστή ερώτηση, γι' αυτό έψαξα και βρήκα τα ιδανικά προϊόντα που προσφέρουν λάμψη, ομορφιά και εξειδικευμένη φροντίδα, χαρίζοντας μας νεανική λάμψη στην επιδερμίδα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; ;-)

Η πρότασή μου λοιπόν ακούει στο όνομα Beatific! Μπες εδώ για να θυμηθείς όσα σου έλεγα πριν από λίγο καιρό γι' αυτά τα υπέροχα ιατρικά καλλυντικά. Ειδικά για τις φετινές γιορτές, η Beatific έχει ετοιμάσει 2 υπερ-φανταστικά beauty kits τα οποία μας χαρίζουν την εμπειρία ενός θαύματος ομορφιάς μέσα σε πολυτελή εορταστική συσκευασία την οποία πραγματικά λάτρεψα!!!

 

bea

 

1. Το Perfect Eyes kit αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό προϊόντων για νεανικό ακαταμάχητο βλέμμα και επιδερμίδα που ακτινοβολεί με super δώρο τον ενυδατικό ορό ανάπλασης Hydrating Comfort!
Ο ορός Hydrating Comfort προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση τονώνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνοντας την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Η κρέμα ματιών Extreme Anti-Aging τονώνει και λειαίνει την περιοχή γύρω από τα μάτια καταπολεμώντας αποτελεσματικά πρηξίματα και μαύρους κύκλους.
Extra μυστικό: Ο ορός ενυδάτωσης Hydrating Comfort μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών πριν την κρέμα για πιο βελούδινο και λαμπερό αποτέλεσμα!

 

doukissa beatific

 

2. Το Skin Lift kit είναι το τέλειο δίδυμο για λείανση, σύσφιξη, αντιγήρανση και εντυπωσιακή λαμπερή επιδερμίδα με δώρο τον ορό lifting και σύσφιξης Youth Elixir!
Ο ορός Youth Elixir προσφέρει αισθητά αποτελέσματα lifting αποκαθιστώντας την πυκνότητα του προσώπου και διορθώνοντας το περίγραμμά του. Η κρέμα προσώπου Extreme Anti-Aging παρέχει ισχυρή αντιγηραντική προστασία καταπολεμώντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές και βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 

σδψσ

 

Το μυστικό επομένως για να είμαστε λαμπερές στις γιορτές, είναι να φροντίσουμε την επιδερμίδα μας με τα σωστά προϊόντα, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε συνδυαστικά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε υπερβολές στο μακιγιάζ μας για να τους καταπλήξουμε όλους (χεχε). Όταν έχουμε λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, ένα κόκκινο κραγιόν αρκεί!

Αυτά από εμένα. Είμαι σίγουρη πως τα νέα μου σε ενθουσίασαν.

Άλλωστε ποιος δεν θέλει μερικά... θαύματα ομορφιάς σε συσκευασία δώρου; :-)

Υ.Γ.: Τα Beatific beauty kits διατίθενται σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, στα νοσοκομεία του Ομίλου Υγεία (Υγεία & Μητέρα) και online στο www.beatific.gr.