Λατρεύω το συγκεκριμένο μακιγιάζ. Θεωρώ πως είναι το πιο γοητευτικό και σαγηνευτικό μακιγιάζ για όλες τις γυναίκες. Είτε είναι ξανθές είτε μελαχρινές, είτε πρασινομάτες/γαλανομάτες είτε όχι. Μας κολακεύει και μας αναδεικνύει απίστευτα. Μας κάνει ακόμη πιο λαμπερές και εντυπωσιακές.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μη ζητήσω συμβουλές για το πώς θα το κάνουμε μόνες μας από τον πολύ καλό μου φίλο και μακιγιέρ Παντελή Τουτουντζή, ο οποίος ευθύνεται και για το μακιγιάζ της φωτογραφίας. Ιδού λοιπόν όσα μου είπε:

«Πρόκειται για ένα υπέροχο μακιγιάζ όπου πρωταγωνιστεί το χρυσό στα μάτια συνδυασμένο με γήινες αποχρώσεις. Το όνομα της τάσης αυτής -Ηλιοβασίλεμα στα μάτια- προέρχεται από το εφέ που κάνει αυτή η χρωματική παλέτα στο βλέμμα!

 

doukissa makigiaz ola

 

Πως θα πετύχουμε αυτό το beauty look:


Επιλέγουμε μια χρυσή σκιά -περισσότερο προς το μπρούτζινο/πορτοκαλί και όχι προς το κίτρινο- και, με βρεγμένο πινέλο (για πιο έντονη λάμψη), γεμίζουμε όλο το κινητό βλέφαρο και το αφήνουμε λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει. Στη συνέχεια, δημιουργούμε under liners στα μάτια και κυρίως στις εξωτερικές γωνιές με σκούρο μπρονζέ μαλακό μολύβι. Δηλαδή ντεγκραντάρουμε/σβήνουμε το μολύβι και δίνουμε έμφαση στις εξωτερικές γωνιές και λιγότερο κάτω από τα μάτια. Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όλο αυτό το ενώνουμε στο κόκκαλο των ματιών με μια πορτοκαλί ματ σκιά και το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει μαγικό!

Extra tip: Μπορούμε να προσθέσουμε ψεύτικα τουφάκια στις βλεφαρίδες μας γιατί έτσι θα είναι πιο βαθύ το βλέμμα μας.

Extra tip #2: Προσέχουμε το ρουζ και το κραγιόν να μην είναι σε bronze αποχρώσεις γιατί έτσι υπάρχει ο κίνδυνος να βγει πολύ καλοκαιρινό το μακιγιάζ.