Με εξαίρεση την Kendall, που αποφεύγει τις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της, οι υπόλοιπες αδερφές Kardashian/ Jenner (και ιδιαίτερα η Kylie) δεν διστάζουν να πειραματιστούν με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών τους σχεδόν σε καθημερινή βάση! Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος πίσω από τα τέλεια hair styles τους;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Jen Atkin, ο άνθρωπος που εμπιστεύονται όσο κανείς άλλος για τα μαλλιά τους η Kylie και η Khloe Kardashian αλλά και πολλές ακόμη stars (όπως η Chrissy Teigen), αποκάλυψε τα μυστικά της και φυσικά, τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά αυτή τη στιγμή.

 

Ouai Jen Atkin HeadShot HiRes 1200x800

 

- Η κυρίαρχη τάση στα μαλλιά τώρα και το καλοκαίρι:

Το μακρύ καρέ (το lob). «Είναι πραγματικά πολύ δημοφιλές κούρεμα, αλλά ξέρω πως πολλές γυναίκες φοβούνται μήπως βγει εκτός μόδας, γι' αυτό τους προτείνω να προσέχουν τη διατροφή τους ώστε να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά τους. Ακόμη, κάθε γυναίκα θα πρέπει να τολμά να πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με την Kylie Jenner & την Khloe Kardashian, γιατί και οι δύο είναι εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και υιοθετούν διαφορετικά looks -από το outfit τους μέχρι το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους.

KimKardashian.JasonMerritt

 

- Τα αγαπημένα της hairlooks από τις Εβδομάδες Μόδας:

«Λάτρεψα τα "finger waves" στο show του Marc Jacobs και τα "bouffants" στο fashion show του οίκου Jeremy Scott».

JEREMYScottFeature

«Finger waves» από τον Marc Jacobs και τα «bouffants» από τον οίκο Jeremy Scott

 

- Τα 2 must-have προϊόντα που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει για τα μαλλιά της:

«Ένα ξηρό σαμπουάν και μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών».

 

- Το πιο «in fashion» χτένισμα της Άνοιξης:

«Οι πλεξούδες έχουν κάνει δυναμικό come back στις πασαρέλες και στα επίσημα events και είναι πραγματικά υπέροχες για την Άνοιξη. Μάλιστα έκανα διπλές πλεξούδες στην Kim την παραμονή των Χριστουγέννων. Νομίζω πως οι διπλές πλεξούδες είναι από τα μεγαλύτερα "hair-φαινόμενα" αυτής της σεζόν».

Kimmy and North main

 

Όσο για το αγαπημένο της beauty look από τη βραδιά των βραβείων Όσκαρ, η «hair guru» της οικογένειας Kardashian δήλωσε: «Η Jessica Alba ήταν απίστευτη, μου θύμιζε τη Bianca Jagger, αλλά σε πιο μοντέρνα εκδοχή. Επίσης μου άρεσε πολύ η πλεξούδα της Chrissy Teigen».

chrissy jessica

 Jessica Alba και Chrissy Teigen τη βραδιά των Όσκαρ