Η φυσική ομορφιά είναι πάντα «στη μόδα» και η αλήθεια είναι ότι, όποιον άνδρα κι αν ρωτήσεις, θα σου πει πως ένα άβαφο αλλά λαμπερό πρόσωπο είναι πάντα πιο σέξι από μία γυναίκα με τόνους μακιγιάζ πάνω της.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου γράψω για τα 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη όταν είσαι εντελώς αμακιγιάριστη!

1. Δώσε σωστό σχήμα στα φρύδια σου
Δεν ξέρω αν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της λίστας (γιατί και το #2 είναι πολύ μεγάλης σημασίας), αλλά τα φρύδια, κορίτσια, είναι super sos! Έχω δει κατά καιρούς τόσες γυναίκες με υπέροχο πρόσωπο και με ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ φρύδια! Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου, σε συμβουλεύω να εμπιστευθείς μια ειδικό (αλλά σιγουρέψου ότι είναι όντως καλή). Δεν είναι ανάγκη να πληρώνεις βέβαια κάθε φορά που θέλεις να βγάλεις τα φρύδια σου. Αν σου δώσει μια φορά το σωστό σχήμα, μετά θα είναι εύκολο να ακολουθείς κι εσύ την ίδια γραμμή και να το διατηρείς μόνη σου. Αν πάλι τα φρύδια σου δεν μεγαλώνουν με τίποτα, δοκίμασε το καστορέλαιο και θα με θυμηθείς!

2. Φρόντισε σωστά την επιδερμίδα σου
Ναι, αυτό είναι μάλλον το πιο σημαντικό στοιχείο της λίστας. Η επιδερμίδα μας είναι το Α και το Ω της φυσικής ομορφιάς. Αξίζει λοιπόν να επενδύσεις σε προϊόντα που απευθύνονται στις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας και να μην την παραμελείς. Αυτό σημαίνει καλή ενυδάτωση, πρωί και βράδυ, και καθημερινή προστασία από τον ήλιο! Προσωπικά, δεν μπορώ επίσης να ζήσω χωρίς τον δερματολόγο μου, ενώ κάνω καθαρισμό κάθε 2-3 μήνες (επειδή βάφομαι πολύ και προτιμώ να καθαρίζω το πρόσωπό μου πριν γεμίσει σμήγμα ή σπυράκια – αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις κάθε εξάμηνο!)

3. Κοιμήσου και φάε σωστά
Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή και ο καλός ύπνος είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να δείχνουμε όμορφες. Δεν είναι κλισέ, είναι η αλήθεια!

4. Απόκτησε ένα πιο λευκό χαμόγελο
Φυσικά και δεν χρειάζεται να βάλεις όψεις πορσελάνης για να έχεις ένα πιο λευκό και λαμπερό χαμόγελο. Αρκεί να πλένεις σωστά τα δόντια σου, να επισκέπτεσαι συχνά τον οδοντίατρό σου για καθαρισμό (εγώ το κάνω κάθε 6-9 μήνες) και φυσικά να κόψεις το κάπνισμα! Αν πάντως τα δόντια σου είναι σχετικά κίτρινα, μπορείς να δοκιμάσεις μία ήπια λεύκανση με λέιζερ. Θα ανοίξει χωρίς υπερβολές το χρώμα των δοντιών σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρη για το χαμόγελό σου.

5. Ενυδάτωσε και απολέπισε τα χείλη σου
Σε καμία μας δεν αρέσουν τα σκασμένα χείλη (ούτε και στους άνδρες εννοείται), αλλά πολλές φορές τα παραμελούμε. Φρόντισε λοιπόν να τα περιποιείσαι, ακριβώς όπως την επιδερμίδα σου: Κάνοντας τακτική απολέπιση (με λίγη καστανή ζάχαρη ή απλώς με μια καθαρή οδοντόβουρτσα) και ενυδατώνοντάς τα καθημερινά!