Οι ψεύτικες βλεφαρίδες αναδεικνύουν το βλέμμα και ολοκληρώνουν ιδανικά ένα βραδινό look. Αν, παρ’ όλα αυτά, η εφαρμογή τους σε δυσκολεύει, δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα μικρά μυστικά της εφαρμογής τους και στη συνέχεια να δεις το παρακάτω βίντεο με όλα τα βήματα για... αρχάριους.

Μυστικό #1: Όπως θα δεις στο βίντεο, πρέπει να ξεκινήσεις κόβοντας ελαφρώς τις βλεφαρίδες ώστε να έχουν το μέγεθος του ματιού σου. Θα είναι όμως ακόμα πιο εύκολο να τις τοποθετήσεις (και ακόμα πιο φυσικό το αποτέλεσμα) αν κόψεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες τόσο ώστε να τοποθετήσεις μόνο ένα μικρό κομμάτι τους στις εξωτερικές γωνίες των ματιών σου.

 

pseytikes vlefarides pws tha tis valeis swsta tips

 

Μυστικό #2: Το πιο σημαντικό βήμα για να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα είναι να πάρεις διακριτικές ψεύτικες βλεφαρίδες. Μη φοβάσαι ότι δεν θα «λειτουργήσουν». Αντιθέτως, θα τονίσουν απίστευτα το βλέμμα σου, χωρίς να φαίνεται ότι φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες!

Μυστικό #3: Βάλε πραγματικά ελάχιστη ποσότητα από την κόλλα κατά μήκος της γραμμής των ψεύτικων βλεφαρίδων. Αν βάλεις περισσότερο, το αποτέλεσμα θα είναι να απλωθεί πάνω στο βλέφαρό σου και να μην μπορείς να ολοκληρώσεις σωστά το υπόλοιπο μακιγιάζ. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να ξεκινήσεις με όσο το δυνατόν λιγότερη κόλλα και να προσθέσεις, αν δεις ότι χρειάζεται. Ένα χρήσιμο κόλπο για να διαχειριστείς σωστά την ποσότητα είναι, αντί να βάλεις κατευθείαν την κόλλα από το σωληνάριο στις ψεύτικες βλεφαρίδες, να τη βάλεις αρχικά πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια και από εκεί, χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος από το τσιμπιδάκι των φρυδιών σου, να την απλώσεις στις ψεύτικες βλεφαρίδες.

pseytikes vlefarides pws tha tis valeis swsta

 

Μυστικό #4: Αφού απλώσεις την κόλλα στην ψεύτικη βλεφαρίδα, άφησέ τη να στεγνώσει ελαφρώς (για 15 περίπου δευτερόλεπτα) πριν την εφαρμογή στο μάτι. Διαφορετικά, αν είναι πολύ ρευστή η κόλλα τη στιγμή της εφαρμογής, θα απλωθεί πάνω στο βλέφαρο.

Μυστικό #5: Αφού τελειώσεις με την εφαρμογή, άπλωσε λίγη μάσκαρα ώστε να "ενώσεις" τις δικές σου βλεφαρίδες με τις ψεύτικες.