Έχεις βρει το τέλειο άρωμα, μυρίζει υπέροχα πάνω σου όταν το φοράς, όμως σε λίγη ώρα απλώς… εξαφανίζεται; Να 4 tips για να διαρκεί περισσότερο!

1. Πρώτα η ενυδάτωση
Το άρωμα θα μυρίζει για περισσότερη ώρα αν η επιδερμίδα σου είναι ενυδατωμένη όταν το ψεκάσεις πάνω της. Πρόσεχε ωστόσο να απλώσεις ένα body lotion με ήπια μυρωδιά ή ακόμα καλύτερα το body lotion της ίδιας σειράς με το άρωμά σου.

2. Ψέκασε στα σωστά σημεία
Δηλαδή στα σημεία που το δέρμα είναι πιο λεπτό, άρα οι φλέβες είναι πιο κοντά στην επιδερμίδα. Στα συγκεκριμένα σημεία η θερμοκρασία του σώματος είναι ψηλότερη, κάτι που βοηθά το άρωμα να αναδύεται καλύτερα. Τα σημεία στα οποία είναι λοιπόν καλύτερο να ψεκάσεις το άρωμά σου είναι οι καρποί σου, πίσω από τα αυτιά ή στα πλαϊνά σημεία του λαιμού σου και.... πίσω από τα γόνατά σου!

3. Μην τρίβεις τους καρπούς σου
Αν συνηθίζεις κι εσύ να τρίβεις μεταξύ τους τους καρπούς σου μόλις ψεκάσεις πάνω τους άρωμα, να ξέρεις πως με την κίνηση αυτή «διασπάς» τις νότες του αρώματος μειώνοντας τελικά την ένταση και τη διάρκειά του, αλλά και αλλοιώνοντας τη μυρωδιά του.

4. Ανανέωσέ το κατά τη διάρκεια της μέρας
Αν θέλεις να ανανεώσεις το άρωμά σου κατά τη διάρκεια της μέρας, δεν είναι ανάγκη να κουβαλάς μαζί σου όλο το μπουκαλάκι (με τον κίνδυνο να χυθεί όλο στην τσάντα σου). Απλώς ψέκασε 2-3 μπατονέτες και στη συνέχεια τοποθέτησέ τες σε ένα μικρό σακουλάκι τροφίμων που κλείνει αεροστεγώς. Πάρ΄το μαζί σου και, όταν το χρειαστείς, τρίψε τα σωστά σημεία με τις αρωματισμένες μπατονέτες!