Orange is the new black. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ μας φέτος, αφού το πορτοκαλί είναι το απόλυτο χρώμα της νέας σεζόν.

 

b3c8065a791f499d83af23b685733569

Η Emily Ratajkowski στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με εντυπωσιακό monochromatic μακιγιάζ σε πορτοκαλί τόνους.

 

beauty trends spring 2017 orange

Πορτοκαλί στα χείλη, στα μάτια, στα ζυγωματικά και απαλό monochromatic μακιγιάζ, όπως προτάθηκε αντίστοιχα από Mary Katrantzou, Topshop Unique, Alexander Wang και Erdem στα fashion shows για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2017.

 

beauty trends autumn 2017 orange

Πορτοκαλί και το φθινόπωρο: Max Mara, J. JS Lee, Emilio Pucci και Fay είναι μερικά μόνο από τα brands που πρότειναν το συγκεκριμένο χρώμα για το μακιγιάζ της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-2018.

 

Γιατί να το φορέσεις: Γιατί είναι ευέλικτο – μπορεί να γίνει έντονο ή διακριτικό, τολμηρό ή ρομαντικό και, στον σωστό τόνο να κολακέψει κάθε γυναίκα. Αλλά κυρίως γιατί, σε συνδυασμό με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα σου, είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει τα καλοκαιρινά σου looks.

Τι να δοκιμάσεις: Monochromatic beauty looks σαν αυτό της Emily Ratajkowski ή πιο διακριτικά όπως αυτό που πρότεινε ο οίκος Erdem για το φετινό καλοκαίρι, two-toned smoky eyes (συνδύασε πορτοκαλί με μία πιο σκούρα απόχρωση, όπως το καφέ, ή και με εξίσου ζωντανές, όπως το κόκκινο), super-matte χείλη σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, peachy ζυγωματικά.