Δεν βάζω πολύ συχνά κραγιόν στις αποχρώσεις του κόκκινου, γι’ αυτό και, όταν το κάνω, το αποτέλεσμα μου φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και γιορτινό. Σήμερα λοιπόν, σου προτείνω αυτό το μακιγιάζ, που μπορείς να κάνεις για το βράδυ της Ανάστασης.

 

doukissa nomikou kokkino kragion

 

Τα 3 σημεία- κλειδιά του συγκεκριμένου beauty look, σύμφωνα με τον δημιουργό του, Παντελή Τουτουντζή, είναι:

-Η επιδερμίδα να δείχνει «ηλιοκαμμένη» για να μην δείχνει χειμωνιάτικο το μακιγιάζ. Προσοχή όμως: Για να πετύχουμε το εφέ της μαυρισμένης επιδερμίδας ΔΕΝ χρησιμοποιούμε πιο σκούρο foundation, αλλά bronzer πάνω από το κανονικό μας χρώμα makeup.

-Τα μάτια δεν πρέπει να είναι έντονα. Εμείς επιλέξαμε σατινέ (δηλαδή όχι ματ αλλά ούτε μεταλλικές) σκιές και κάναμε ένα πολύ ελαφρύ under eye smokey μακιγιάζ σε καφέ τόνους. 

-Το κραγιόν δεν είναι ένα κλασικό κόκκινο: Περιγράψαμε τα χείλη με cherry μολύβι, τα γεμίσαμε με την ίδια απόχρωση και στη συνέχεια στο κέντρο των χειλιών βάλαμε λίγο φούξια κραγιόν.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ έχει μια δυνατή αναφορά στο πολυσυζητημένο κλαμπ studio 54 από τα τέλη της δεκαετίας του ’70, αλλά παράλληλα είναι φρέσκο και επίκαιρο. Δοκίμασέ το!