Έχει μπει στην έκτη δεκαετία της ζωής της και δείχνει περίπου 20 χρόνια νεότερη. Η Halle Berry είναι μάλλον η ιδανική star για να μας δώσει tips ομορφιάς, γυμναστικής και διατροφής. Συγκεντρώσαμε μερικά από όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της:

 

 

With open arms I welcome 50... I'm so blessed to be here!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Aug 14, 2016 at 12:23pm PDT

 

H διατροφή της:

-Η ηθοποιός έχει διαγνωστεί με Διαβήτη από την ηλικία των 19 ετών. Έτσι, από νωρίς απέκλεισε από τη διατροφή της τη ζάχαρη αλλά και τρόφιμα όπως το ψωμί, ενώ τρώει πολλά λαχανικά και πίνει πολύ νερό. «Η διατροφή μου έχει ως βασικό άξονα την αντιμετώπιση του Διαβήτη, οπότε προσπαθώ να τρώω 4 μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της μέρας» έχει δηλώσει στο «Women & Home South Africa», ενώ σε άλλη συνέντευξή της δήλωσε πως «τρώω πολλά λαχανικά, κοτόπουλο και ζυμαρικά. Έχω κόψει το κόκκινο κρέας και προσπαθώ να περιορίζω τα φρούτα, επειδή περιέχουν πολλά σάκχαρα».

 

 

Beautiful backyard bounty with my babies. ❤️???????????

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jun 25, 2016 at 9:41am PDT

 

H γυμναστική της:

-«Ποτέ δεν κάνω προπόνηση με πολλά κιλά, εκτός κι αν πρέπει να το κάνω για κάποιο ρόλο. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έκανα μόνο αερόβιο, αλλά τελικά κάνω ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ώστε να μη δείχνω πολύ μυώδης, αλλά θηλυκή» έχει δηλώσει στους L.A. Times.

 

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jul 4, 2016 at 1:17pm PDT

 

Τα μυστικά της για νεανική επιδερμίδα

-«Πάντα ακολουθούσα την ίδια ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μου: Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω toner, μετά ενυδατική και μετά την κρέμα ματιών μου» έχει δηλώσει στο InStyle. «Επίσης, κάνω μια φορά την εβδομάδα το Red Carpet Facial της Kinara Cilnic (σ.σ.: σετ 3 προϊόντων - ελαφριά απολέπιση, ενυδάτωση και οξυγόνωση της επιδερμίδας - για περιποίηση στο σπίτι). Επίσης, φοράω αντηλιακό όλο το χρόνο - ακόμα και στη μέση του χειμώνα. Βάζω αρκετή ποσότητα, ώστε να είμαι σίγουρη ότι είμαι προστατευμένη».

-2 με 3 φορές τον χρόνο επισκέπτεται την αισθητικό της, για καθαρισμό και πιο εξειδικευμένες θεραπείες.

-Το πολύ οικονομικό και εντελώς φυσικό καλλυντικό στο οποίο ορκίζεται: Ροδόνερο. Όπως εξήγησε στο Instyle, ψεκάζει το πρόσωπό της με αυτό πριν βαφτεί, ενώ έχει το σπρέι πάντα στην τσάντα της για να αναζωογονεί την επιδερμίδα της κατά τη διάρκεια της μέρας.