Το μυαλό μας ταξιδεύει ήδη σε κοντινούς -αλλά και πιο μακρινούς- προορισμούς. Οι καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζουν και η ανυπομονησία μας μεγαλώνει. Και τι δεν θα έδινα αυτή τη στιγμή να ήμουν ξαπλωμένη στην καυτή άμμο δίπλα στη θάλασσα, σε μια ερημική παραλία, μακριά από οτιδήποτε μου δημιουργεί άγχος και ένταση, χωρίς κινητό, χωρίς πρόγραμμα. Εγώ και εκείνος - και ένα παγωτό στο χέρι!

Και, αν κρίνω από τα μηνύματά σας, στο ίδιο ...όνειρο βρίσκεστε κι εσείς. Είναι λογικό αυτήν την εποχή να αναζητούμε την ξεκούραση και την χαλάρωση. Είναι πολλά λοιπόν τα μηνύματα που μου στέλνετε και μου λέτε πως ετοιμάζεστε για κοντινές εξορμήσεις, έχω παρατηρήσει ωστόσο πως στα περισσότερα μου ζητάτε να σας δώσω διάφορα beauty tips για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια.

Γιατί πράγματι το καλοκαίρι έχουμε να αντιμετωπίσουμε 3 βασικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με:
1. Τα μαλλιά, αφού ταλαιπωρούνται υπερβολικά πολύ με την ακτινοβολία του ήλιου, τη θάλασσα και το αλάτι και άρα σπάνε πιο εύκολα.
2. Το δέρμα, το οποίο αφυδατώνεται φουλ και μπορεί να φαίνεται πιο κουρασμένο και θαμπό.
3. Τα νύχια των χεριών και των ποδιών, που αν μη τι άλλο πρωταγωνιστούν και πρέπει να είναι καθαρά, υγιή και περιποιημένα ανά πάσα στιγμή.

Αυτά τα 3 προβλήματα λοιπόν χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Και η λύση είναι η μία. Ποια; Η απάντηση βρίσκεται στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Όπως και να έχει, το Perfectil βοηθάει έτσι κι αλλιώς ΚΑΙ τα μαλλιά σου ΚΑΙ το δέρμα σου ΚΑΙ τα νύχια σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να δεις τι χρειάζεται μεγαλύτερη τόνωση για να του δώσεις μια Plus βοήθεια ;-)

Καλές διακοπές!
xxx