Θέλεις ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ για τον γάμο της κολλητής σου – ή για κάποιο άλλο καλοκαιρινό event; Το beauty look της Emily Ratjkowski από το Met Gala τον περασμένο Μάιο είναι ιδανικό!

Ο makeup artist Hung Vanngo, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ του διάσημου μοντέλου, αποκάλυψε στο hellomagazine.com πώς ακριβώς δημιούργησε το συγκεκριμένο look.

 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on May 3, 2017 at 7:18pm PDT

 

Τα μυστικά του:

-Ξεκίνησε χρησιμοποιώντας ένα primer. Στη συνέχεια, για να δώσει αυτή τη λάμψη στην ηλιοκαμμένη επιδερμίδα της Emily Rayajkowski, ανάμειξε το foundation με ένα cream highlighter. Τελείωσε βάζοντας μια πούδρα σταθεροποίησης και λίγο bronzer στα ζυγωματικά, στα κόκαλα της γνάθου και στο μέτωπο.

-Για τα μάτια, χρησιμοποίησε eyeliner σε τιρκουάζ χρώμα (συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε το Matte Highliner Gel Eye Crayon του Marc Jacobs – χρώμα Whirlpool) για τη γραμμή στο πάνω βλέφαρο (την οποία τράβηξε αρκετά, δημιουργώντας μια πολύ φρέσκια και καλοκαιρινή εκδοχή του cat eye). Ολοκλήρωσε το πάνω βλέφαρο με μια απαλή χρυσή-nude σκιά. Στο κάτω μέρος, έβαλε μια μεταλλική bronze απόχρωση (Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner - χρώμα Sunset) και, στην εσωτερική γραμμή του βλεφάρου, έβαλε ένα καφέ μολύβι. Για έξτρα ένταση στο βλέμμα, χρησιμοποίησε το ειδικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να τις γυρίσει και στη συνέχεια πέρασε μια μάσκαρα για όγκο στις πάνω βλεφαρίδες και μια μάσκαρα για διαχωρισμό στις κάτω. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών της για να τα γεμίσει, αφήνοντας ωστόσο το σχήμα τους να δείχνει φυσικό.

-Έδωσε ένα σέξι αλλά φυσικό χρώμα στα χείλη, βάζοντας ένα κραγιόν σε ροδακινί απόχρωση. Για να το αντιγράψεις κι εσύ, αναζήτησε ένα κραγιόν με πλούσια κρεμώδη υφή και ελαφρώς σατινέ αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε το αγαπημένο σου ματ κραγιόν, αφού το ζητούμενο είναι τα χείλη σου να δείχνουν φυσικά, και το συνολικό αποτέλεσμα λαμπερό και ηλιοκαμμένο.

-Τέλος, ο Vanngo έδωσε χρώμα στα μάγουλα της Emily Rayajkowski με λίγο ρουζ και πέρασε με έξτρα highlighter τα κόκκαλα των ζυγωματικών και τα κόκκαλα των φρυδιών της. Ολοκλήρωσε με ένα setting spray, για διάρκεια.