Η αλήθεια είναι πως από την Παρασκευή λαμβάνω παααάρα πολλά μηνύματα σχετικά με την εμφάνιση μου στον τελικό του So you think you can dance!

Καταλαβαίνω πως σας άρεσε πολύ το υπέροχο κόκκινο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη (δες εδώ), το make up, τα μαλλιά αλλά και οι γυαλάδες στο σώμα! Και χαίρομαι τρομερά πολύ γι' αυτό! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο και τον Παντελή Τουτουντζή που όπως είπα κι εδώ αυτοί οι δύο άνθρωποι κρύβονται πίσω από όλα τα υπέροχα look του σόου και όχι μόνο!

20134615 10209009206976579 1622960516 n

Σήμερα όμως είπα να σας αποκαλύψω τα 3 μυστικά για να πετύχετε το beauty look του τελικού:

1. Για να πετύχετε το σωστό wet look, θα πρέπει πρώτα να έχετε ισιώσει τα μαλλιά σας -εάν έχετε σγουρά- και μετά να βάλετε μπόλικο τζελ. Κι αυτό γιατί αν στα βρεγμένα -σγουρά- μαλλιά βάλετε απευθείας το προϊόν τότε όταν στεγνώσουν θα ...γίνουν και πάλι σγουρά! Extra tip: Μην βάλετε λακ και τα κάνετε σκληρά, καλύτερα να βάλετε ένα γυαλιστικό spray!

2. Για να πετύχετε ένα λαμπερό μακιγιάζ που να ταιριάζει με τα συγκεκριμένα μαλλιά, φροντίστε να έχετε ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σας από πριν. Στο συγκεκριμένο look θα πρέπει να δώσετε έμφαση στα μάτια και όχι στο στόμα.

3. Για να πετύχετε τις λάμψεις στο σώμα, θα πρέπει να βάλετε στο χέρι σας μπόλικη από την ενυδατική κρέμα σώματος που έχετε, να την αναμείξετε με μια bronze πούδρα και μετά να την απλώσετε παντού! Στα πόδια, στα χέρια, σε όλα τα εκτεθειμένα σημεία. Και αυτό γιατί δεν είναι ωραίο να γυαλίζουν -και να είναι πιο μαύρα- μόνο τα πόδια, ενώ τα χέρια να είναι άσπρα χωρίς καμία γυαλάδα. Προσοχή βεβαίως στην υπερβολή!