Αν αναρωτιέσαι πώς η Kim Kardashian έχει πάντα τόσο λαμπερό μαύρισμα, η απάντηση δεν είναι το solarium, αλλά το body makeup. Η reality star έχει εδώ και χρόνια αποκαλύψει ότι, για να κρύψει τις ατέλειες στα πόδια της αλλά και να δείχνει πιο μαυρισμένη γενικώς, εμπιστεύεται ένα προϊόν που μάλιστα είναι αρκετά οικονομικό (το κόστος του είναι περίπου 12 δολάρια, δηλαδή 10 ευρώ).

 

image uploaded from ios 1024

Στο στιγμιότυπο από το instagram story που ανέβασε πριν μερικές μέρες η Kim Kardashian, ο makeup artist Rob Scheppy φαίνεται να «στεγνώνει» με ένα σεσουάρ το λευκό crop top της, αφού όπως η ίδια έγραψε, «γεμίσαμε παντού makeup». Στον πάγκο μπροστά της φαίνεται η Sally Hansen’s Airbrush Legs Lotion (παλιότερα η star είχε παραδεχθεί πως χρησιμοποιεί το tanning spray της ίδιας εταιρίας) που, εκτός από τα πόδια της, η Kim Kardashian φαίνεται πως απλώνει σε όλο της το σώμα, ακόμα κι όταν πρόκειται να φορέσει λευκά ρούχα!

Λίγη ώρα αργότερα, στο fashion show του οίκου Balmain, η Kim Kardashian έδειχνε να έχει απίστευτα λαμπερή και μαυρισμένη επιδερμίδα:

 

KIM X BALMAIN @beatsbydre @balmain

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on Jul 22, 2017 at 4:47am PDT

 

Τι πρέπει να ξέρεις αν θέλεις κι εσύ να χρησιμοποιήσεις ένα body makeup προϊόν:

-Ψάξε για ένα αδιάβροχο προϊόν. Πριν το βάλεις με το αγαπημένο σου φόρεμα, φρόντισε να έχεις κάνει μια δοκιμή για να τσεκάρεις το αποτέλεσμα αλλά και τη διάρκειά του.

-Μη διαλέξεις υπερβολικά σκούρα απόχρωση (προτίμησε μέχρι δύο τόνους πιο σκούρα από τη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας σου), γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει ψεύτικο.

-Άφησε το προϊόν να στεγνώσει για τουλάχιστον 10-15 λεπτά πριν ντυθείς. Φρόντισε όσο περιμένεις να στεγνώσει να είσαι σε δροσερό περιβάλλον ώστε να μην ιδρώσεις.