Ένα από τα μεγαλύτερα beauty λάθη που βλέπω σε πολλά νέα κορίτσια γύρω μου είναι τα λάθος φρύδια. Είτε τα υπερβολικά μικρά, είτε τα υπερβολικά «ζωγραφισμένα» που φαίνονται εντελώς ψεύτικα. Για την δεύτερη περίπτωση το μόνο που έχω να πω είναι να σταματήσεις να κάνεις έντονα τατουάζ στο πρόσωπό σου. Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια, δεν έγινε και τίποτα αν έχεις ένα μικρό κενό. Αυτό ίσα ίσα προσδίδει μια επιπλέον παιδικότητα αλλά και γοητεία στο λουκ σου.

Σε ό,τι αφορά τα «τσουρομαδημένα» φρύδια, το μόνο που έχω να σου πω είναι ΥΠΟΜΟΝΗ. Έχω υπάρξει κι εγώ σε αυτήν τη θέση όταν, μέσα σε ένα βράδυ, έχοντας φανταστική έμπνευση, αποφάσισα να αφήσω μια μικρή γραμμή αντί για κανονικά φρύδια. Φυσικά όταν ξύπνησα έπαθα εγκεφαλικό. Και μαζί με εμένα και η make up artist Χαρά Παπανικολάου που εκείνη την ημέρα θα με έβαφε για το εξώφυλλο του Life&Style. Μου είπε λοιπόν τότε να ΜΗΝ τα αγγίξω για τουλάχιστον 2 μήνες. Να τα αφήσω να βγουν και να μην πιάσω το τσιμπιδάκι στο χέρι μου ακόμη κι αν αυτό που βλέπω στο καθρέφτη δεν μου αρέσει καθόλου. Και το έκανα. Και σώθηκα.

Αν λοιπόν κι εσύ έχεις βγάλεις υπερβολικά τα φρύδια σου, μην παθαίνεις πανικό και τρέχεις να κάνεις τατουάζ. Κάνε υπομονή 1-2 μήνες και θα ξαναβγούν! Τόσο απλά!

Extra tip: Να τους βάζεις άφθονο καστορέλαιο πρωί-βράδυ. Θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι από εκείνο το καλοκαίρι, αφού είχαν περάσει οι δύο μήνες. Όπως βλέπεις είχαν φουντώσει για τα καλά! Αλλά εγώ εκεί, βράχος. Δεν τα πείραζα. ;-p