Στο φετινό amfAR Gala Milan που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, η Hailey Baldwin τόλμησε ένα διαφορετικό beauty look – και ένα αξεσουάρ μαλλιών που σπάνια βλέπουμε στο κόκκινο χαλί: Την κορδέλα.

Η hairstylist Jennifer Yepez και η makeup artist Morgane Martini δημιούργησαν αυτό το look με έμπνευση από την εμβληματική Brigitte Bardot.

 

 

 

Πώς θα το αντιγράψεις όμως κι εσύ; Το μυστικό για το συγκεκριμένο χτένισμα είναι στον όγκο. Για να τον πετύχεις, ψέκασε τις ρίζες όσο είναι ακόμα νωπές (αλλά όχι υγρές), με ένα spray για όγκο και στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα, δίνοντας έμφαση στις ρίζες. Στη συνέχεια, δούλεψέ τα χρησιμοποιώντας μια μικρή στρογγυλή βούρτσα (μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις μεγάλα ρόλεϊ). Για να έχεις ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα, απόφυγε να κρεπάρεις τα μαλλιά σου στο τέλος (εκτός κι αν είναι πολύ λεπτά και άτονα). Τελείωσε με αρκετή λακ.

Extra tip: Το τέλειο σημείο για να τοποθετήσεις την κορδέλα είναι περίπου 1,5 εκατοστό μέσα από τη γραμμή των μαλλιών σου. Ολοκλήρωσε το beauty look με ένα smokey ή cat eye μακιγιάζ και nude χείλη.