Κοιτώντας πίσω, στα shows για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017-18, διαλέγουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ που είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες – και συνειδητοποιούμε ότι το παιχνίδι φέτος παίζεται σχεδόν αποκλειστικά με τα μάτια.

‘90s

makeup trends fall 2017 anna sui Jill Stuart

Αφού έχουν κατακλύσει την γκαρνταρόμπα μας, τα ‘90s ήταν φυσικό να επηρεάσουν και τα beauty looks μας. Έτσι, είδαμε από δυναμικά vamp μακιγιάζ (όπως αυτό που δημιούργησε η Pat McGrath για την Anna Sui), μέχρι «μουτζουρωμένα» grunge looks (όπως αυτά στο show της Jill Stuart). Και ήταν όλα υπέροχα.

Photos: Anna Sui, Jill Stuart

 

Σκιές και eyeliners σε έντονα χρώματα

makeup trends fall 2017 oscar de la renta Byblos

Χρώματα που κατά παράδοση θεωρούνται καλοκαιρινά μπαίνουν στα φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα looks με artistic διάθεση και διευρύνουν δραματικά την παλέτα της νέας σεζόν.

Photos: Oscar de la Renta, Byblos

 

Graphic eyes

makeup trends fall 2017 balmain versace

Με το μαύρο να πρωταγωνιστεί (αλλά να μην είναι η μόνη επιλογή), σχήματα και γραμμές μπαίνουν στο παιχνίδι του μακιγιάζ. Το αποτέλεσμα; Wild looks που παραπέμπουν σε πολεμίστριες/αμαζόνες και, παρά τον εκκεντρικό τους χαρακτήρα, εκπέμπουν έναν ακαταμάχητα δυναμικό αισθησιασμό.

Photos: Balmain, Versus Versace

 

Ροζ

makeup trends fall 2017 trussardi altuzarra

Σε ζυγωματικά, χείλη και μάτια, το ροζ θα είναι το απαραίτητο ρομαντικό διάλειμμα σε έναν κατά τα άλλα rock χειμώνα.

Photos: Trussardi, Altuzarra

 

Twiggy style

makeup trends fall 2017 tadashi shoji msgm

Έντονες κάτω βλεφαρίδες (με μάσκαρα, με false lashes ή και ζωγραφισμένες με eyeliner) δημιούργησαν το εφέ κούκλας που τόσο πολύ μας θυμίζει το εμβληματικό στυλ της Twiggy.

Photos: Tadashi Shoji – MSGM

 

Glitter

makeup trends fall 2017 biagiotti elie saab

Σε χρυσό, σε έντονα χρώματα, σε smokey eyes... οι μεταλλικές και ιριδίζουσες σκιές ήταν ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία στα beauty looks των shows για τη νέα σεζόν.

Photos: Biagiotti – Elie Saab

Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ

Ποια σου αρέσει περισσότερο;

5%
3%
5%
58%
4%
26%