Χθες ανέβασα στο Instagram αυτή τη φωτογραφία και έγινε πραγματικά χαμός από likes και comments!

 

 

Eyes are never quiet ⚡️

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Sep 28, 2017 at 10:13am PDT

Σας ευχαριστώ παααάρα πολύ για όλα, να ξέρετε πως πάντα διαβάζω όλα όσα μου γράφετε και συγκινούμαι απίστευτα με τα λόγια σας! Μου τονώνουν και την αυτοπεποίθηση, δεν θα πω ψέματα ;-p Σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε τα ωραία λόγια; Χθες λοιπόν παρατήρησα ότι οι περισσότερες από εσάς θέλατε να μάθετε ποια προϊόντα χρησιμοποίησα και συγκεκριμένα ποιο κραγιόν, ποιο ρουζ αλλά και τι έχω βάλει στα μάτια. Για αρχή να πω πως το μακιγιάζ μου το επιμελήθηκε η πολύ αγαπημένη μου Ολυμπία Κόλλια και τη φωτογραφία την τράβηξε ο χαρισματικός Πάνος Γιαννακόπουλους. Τους ευχαριστώ και τους δύο πολύ!

Τώρα σε ό,τι αφορά τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε, θα σας πω ότι ήταν όλα L'Oreal Paris.

doukissa makigiaiz loreal 1

 

Μεγάλη έμφαση δώσαμε στο δέρμα, χωρίς όμως να βάλουμε 500 στρώσεις make up. Σας έχω πει πως πολλές φορές πως, έχοντας αρκετές αποχρώσεις από concealer σε μια παλέτα, μπορείτε να καλύψετε τοπικά τις ατέλειες του δέρματός σας.

doukissa makigiaiz loreal 2

Για παράδειγμα, με την μωβ απόχρωση θα καλύψετε τους μαύρους κύκλους αλλά και τις μικρές φλέβες που μπορεί να έχετε στο πρόσωπο, με την πράσινη απόχρωση θα ισορροπήσετε την έντονη κοκκινίλα (εάν έχετε) και με τις μπεζ αποχρώσεις θα δώσετε φως στο βλέμμα, θα καλύψετε μικρά σπυράκια και θα κάνετε ένα ελαφρύ contouring (εάν θέλετε).

 

doukissa makigiaiz loreal 5

Σας έχω επίσης πει πως τσιγκουνιές στη μάσκαρα δεν επιτρέπονται! Θα βάζετε μπόλικη - ή θα βάζετε αυτή που βάζω κι εγώ για έξτρα όγκο που έχει δυο βουρτσάκια σε μια μάσκαρα! Τρομερά βολικό!

 

doukissa makigiaiz loreal 3

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα φυσικό ροζ ρουζ! Ο κωδικός που βάλαμε στο συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι: Rose bonne mine/rosy cheeks blush 165.

 

Τέλος, σε ό,τι αφορά το κραγιόν -που έγινε χαμός όπως βλέπω- είναι επίσης L'Oreal Paris και λέγεται candy stiletto 101. Τέλειο όνομα, έτσι; Αλλά για να αποκαλύψω και το μυστικό μου, στο κέντρο των χειλιών έβαλα και λίγο από τη σειρά Lip paint/Matte τον κωδικό Hollywood beige 201! Ματ χείλια για πάντα ;-)

doukissa makigiaiz loreal 4

 

Ελπίζω να έλυσα όλες τις απορίες σας!