Σήμερα, Παρασκευή, θα σου δώσω μια γρήγορη συμβουλή για το μακιγιάζ του Σαββατοκύριακου -και γενικότερα αυτής της εποχής: Επέλεξε να δώσεις έμφαση στα χείλη σου. Ναι, και αυτό στο λέω εγώ που απέφευγα -εμμονικά σχεδόν- να φοράω έντονο κραγιόν. Τελευταία όμως φαίνεται πως αρχίζω και αλλάζω γνώμη και αυτό θα στο αποδείξω πολύ σύντομα! #staytuned ;-)

Θα σου δώσω όμως μια συμβουλή: Πες ΝΑΙ στις έντονες αλλά πιο ιδιαίτερες αποχρώσεις και πες ΟΧΙ στο κλασικό κόκκινο κραγιόν. Δεν λέω, έχει ενδιαφέρον, είναι φλογερό και αισθησιακό χρώμα, αλλά αν θες να ακολουθήσεις την τάση της εποχής στο μακιγιάζ πρέπει να τολμήσεις, να πειραματιστείς! Για παράδειγμα, τι θα έλεγες για ένα σκούρο μπορντό κραγιόν; Εγώ λέω ΝΑΙ δαγκωτό! Όπως και σε άλλα έντονα, ακόμη πιο ιδιαίτερα και μοναδικά χρώματα! Ξανά #staytuned ;-)

 

doukissa nomikou fthinopwrino makigiaz 2

 

Υ.Γ. : Να ξέρεις πως σε κάθε χρώμα υπάρχουν πολλές αποχρώσεις! Σίγουρα μπορείς να βρεις μία που θα ταιριάξει σε εσένα! Μη φοβηθείς λοιπόν, απλώς βρες το κραγιόν που σου ταιριάζει και άσε τα χείλη σου...να μιλήσουν από μόνα τους!

Υ.Γ.2: Προφανώς, για να κρατήσεις μια ισορροπία, προτίμησε τα μάτια σου να μην τα βάψεις πολύ. Μία γήινη, ζεστή σκιά -με λίγη λάμψη αν θες- και μπόλικη μάσκαρα είναι μια χαρά!