Θυμάσαι που πριν από λίγες ημέρες σου είχα προτείνει να τολμήσεις να πεις ΝΑΙ στο έντονο κραγιόν; Μάλιστα, σου είχα παραδεχτεί πως παλιότερα δεν το τολμούσα ούτε με σφαίρες, τελευταία όμως έχω παραδοθεί στην απίστευτη γοητεία των έντονων αλλά και ιδιαίτερων χειλιών. Για του λόγου το αληθές, χθες για πρώτη φορά δοκίμασα τα ombré χείλη και ενθουσιάστηκα. Και, αν κρίνω από τα σχόλιά σας στο Instagram, ενθουσιασθήκατε κι εσείς!

 

 

Αποπνέουν ένα μυστήριο και έναν δυναμισμό που με ενθουσιάζουν. Όπως βλέπεις, η βάση είναι πιο μωβ και στο κέντρο έχει μπει λίγο μπλε και μετά έγινε το γνωστό blending μεταξύ των χρωμάτων. Σίγουρα για να τολμήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να νιώθεις τρομερή αυτοπεποίθηση, να είσαι απίστευτα cool και να το υποστηρίζεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πρέπει να το φοράς και όχι να σε φοράει. Και ένα θα σου πω, εάν το φορέσεις θα εντυπωσιάσεις τους πάντες! ;-)

Υ.Γ.: Ακόμη δεν μπορώ να σου πω περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο project που ετοιμάζω! Stay tuned! Τέλος του μήνα θα σου τα πω όλα!