Είναι μια από τις αγαπημένες makeup artists των stars (ανάμεσα στις πελάτισσές της βρίσκονται η Jennifer Lopez, η Kendall Jenner και η Chrissy Teigen). Όπως και πολλοί συνάδελφοί της, η Mary Phillips πιστεύει ότι η λαμπερή επιδερμίδα είναι το βασικό στοιχείο ενός επιτυχημένου μακιγιάζ. Και η ίδια έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό W μερικά από τα μυστικά της:

 

 

A post shared by Mary Phillips (@1maryphillips) on Feb 16, 2017 at 11:00pm PST

 

Βήμα #1: Ομορφιά εκ των έσω

«Αν δεν κοιμάσαι σωστά, δεν πίνεις πολύ νερό και δεν παίρνεις όλες τις βιταμίνες που ο οργανισμός σου χρειάζεται, αυτό θα φανεί στο πρόσωπό σου» λέει η Phillips. «Η διατροφή είναι το πρώτο στοιχείο στη δική μου λίστα».

Βήμα #2: Η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

«Είναι απλό: Πάντα πρέπει να πλένουμε το πρόσωπό μας πριν πέσουμε για ύπνο και κάθε πρωί και βράδυ πρέπει να το ενυδατώνουμε». Αφού λοιπόν πλύνεις το πρόσωπό σου, η makeup artist σου προτείνει να «ξεκινήσεις με τα πιο λεπτόρευστα προϊόντα και να δουλέψεις από κάτω προς τα πάνω. Δηλαδή, εφάρμοσε τα προϊόντα με την εξής σειρά: Έλαιο, σέρουμ, κρέμα ματιών, ενυδατική»,

Βήμα #3: Η προετοιμασία της επιδερμίδας πριν από κάθε event

«Για κάθε σημαντική περίσταση, φρόντισε να έχεις δύο ώρες για την περιποίησή σου. Ξεκίνα από το ντους, κάνοντας ένα καλό peeling και χρησιμοποιώντας ήπια προϊόντα που δεν θα αφαιρέσουν από την επιδερμίδα σου τα φυσικά της έλαια. Κάνε οπωσδήποτε μια μάσκα προσώπου και ματιών (είτε υγρή είτε sheet mask)».

Βήμα #4: Το μακιγιάζ

Αφού έχεις ενυδατώσει καλά την επιδερμίδα σου, η Phillips συμβουλεύει να «απλώσεις πολύ καλά το foundation και το concealer, επιμένοντας στο καλό blending, και μετά να εφαρμόσεις τη διάφανη πούδρα σταθεροποίησης». Ένα μικρό trick που η ίδια χρησιμοποιεί; «Αφού έχω ολοκληρώσει το μακιγιάζ και έχω βάλει και την πούδρα, μου αρέσει να προσθέτω λίγη ενυδατική κρέμα σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου (στα κόκαλα των ζυγωματικών, στην άκρη της μύτης και ψηλά στο μέτωπο. Έτσι, το μακιγιάζ “παίρνει ζωή” και μοιάζει σαν να είναι το πραγματικό σου δέρμα!».