Η δουλειά τους τους επιβάλλει να βάφονται συνεχώς και να ταλαιπωρούν την επιδερμίδα τους. Πώς καταφέρνουν όμως οι Άγγελοι της Victoria’s Secret να έχουν πάντα αψεγάδιαστο, λαμπερό πρόσωπο, χωρίς σπυράκια και ερεθισμούς; Να μερικά από τα μυστικά ομορφιάς που οι ίδιες έχουν κατά καιρούς αποκαλύψει σε συνεντεύξεις τους:

 

 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on May 5, 2017 at 1:03pm PDT

Η Candice Swanepoel χρησιμοποιεί τις αντισηπτικές ιδιότητες φυσικών προϊόντων: «Επειδή φοράω πολύ make-up λόγω δουλειάς, είναι σημαντικό για εμένα να κρατώ το πρόσωπό μου καθαρό επιστρέφοντας σπίτι. Χρησιμοποιώ καθημερινά ένα φυσικό καθαριστικό με tea tree oil και πράσινο τσάι».

 

Η Alessandra Ambrosio επενδύει στην ενυδάτωση και στην προστασία από τον ήλιο: «Προσπαθώ να κρατώ την επιδερμίδα μου πολύ ενυδατωμένη με πολλές κρέμες και serums. Επίσης, φοράω συνεχώς αντηλιακό για να αποφύγω τη φωτογήρανση».

 

 

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on Apr 21, 2017 at 12:04pm PDT

Η Sara Sampaio αποφεύγει τα σπυράκια... λούζοντας κάθε βράδυ τα μαλλιά της: «Ένα πράγμα που μισώ είναι μετά από μια μέρα δουλειάς να γυρνάω σπίτι και να κοιμάμαι με όλα αυτά τα προϊόντα στα μαλλιά μου. Όσο κοιμάμαι τα μαλλιά μου ακουμπούν στο πρόσωπό μου και τελικά βγάζω σπυράκια. Γι’ αυτό, συνηθίζω να κάνω ένα γρήγορο μπάνιο κάθε βράδυ, πριν πέσω για ύπνο».

 

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill) on Sep 22, 2017 at 10:29am PDT

Η Taylor Hill λατρεύει το λάδι καρύδας: «Χρησιμοποιώ λάδι καρύδας και στο πρόσωπο και στο σώμα μου. Μου αρέσει να το έχω μαζί μου ακόμα κι όταν ταξιδεύω. Είναι πολύ εύκολο να το βάλεις σε ένα travel-size μπουκαλάκι και να το έχεις πάντα μαζί σου!».