Και ήρθε η στιγμή μετά από μια μεγάλη και κουραστική ημέρα να πας σπίτι να ξεκουραστείς. Αλλά όχι, εκεί σε περιμένει το μαγείρεμα, κανένα σούπερ μάρκετ και βόλτα με τον σκύλο. Μετά από όλα αυτά λοιπόν το μόνο που σκέφτεσαι απελπισμένα είναι το κρεβάτι σου. Οπότε, πέφτεις ξερή κάτω από τα σκεπάσματα χωρίς να ξεβαφτείς και χωρίς να αφιερώσεις έστω πέντε λεπτά στον εαυτό σου. ΛΑΘΟΣ.

Όσο κουρασμένη κι αν είσαι, οφείλεις να κάνεις έστω τα βασικά για εσένα. Εγώ για παράδειγμα έχω μια 10λεπτη beauty ρουτίνα που ακολουθώ πιστά κάθε βράδυ:

* Ξεβάφομαι προσεκτικά και πλένω το πρόσωπό μου με σαπούνι.
* Κάνω ένα γρήγορο ζεστό και χαλαρωτικό ντους με το αγαπημένο μου μοσχομυριστό αφροντούς.
* Βάζω σε όλο μου το σώμα την πιο ενυδατική και επίσης μοσχομυριστή ενυδατική κρέμα.
* Βάζω ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο και τα μάτια.
* Πλένω τα δόντια μου (και κάνω νήμα).
* Βάζω στις βλεφαρίδες μου καστορέλαιο.
* Βάζω στα μαλλιά μου αμυγδαλέλαιο ή λάδι καρύδας ή καστορέλαιο (ανάλογα με την περίοδο – δεν βάζω όμως ποτέ μεγάλη ποσότητα, γιατί δεν θέλω να τα «λαδώσω»)
* Και, τέλος, βάζω ένα lip balm με φρουτένια γεύση στα χείλη.

Σου ακούγονται πολλά, όμως πραγματικά ένα δεκάλεπτο είναι αρκετό! Τώρα βέβαια, αν θέλεις να απολαύσεις περισσότερο την όλη ιεροτελεστία, τότε μπορείς να ανάψεις αρωματικά κεριά, να γεμίσεις την μπανιέρα, να βάλεις όποιο αιθέριο έλαιο σου αρέσει στο νερό και να κάτσεις εκεί μισή ώρα! Σε αυτήν την περίπτωση, σου προτείνω να έχεις βάλει ήδη μια μάσκα ενυδάτωσης στα μαλλιά σου και να τα έχεις τυλίξει με μία μεμβράνη για όσο χρόνο μείνεις ξαπλωμένη στη μπανιέρα απολαμβάνοντας την αγαπημένη σου μουσική!

Καλή απόλαυση χχχ