Αν έχεις ενδώσει στην τάση του καρέ και ψάχνεις ιδέες styling, δες τα χτενίσματα που σου προτείνουμε για τη νέα εβδομάδα:

Δευτέρα: Half knot

short hair 6

Τέλειο, ό,τι μήκος κι αν έχουν τα μαλλιά σου το «μισό top knot» είναι η cute & stylish επιλογή για τις μέρες που δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς μαζί τους για πάνω από 2 λεπτά.

 

Τρίτη: Πλεξούδα

short hair 1

Ποιος είπε ότι οι πλεξούδες είναι μόνο για μακριά μαλλιά; Θα χρειαστείς βέβαια αρκετά τσιμπιδάκια, για να κρατήσεις στη θέση τους τις απείθαρχες τούφες, αλλά μη φοβηθείς να αφήσεις και μερικά τουφάκια ελεύθερα για ένα πιο ανεπιτήδευτο και ρομαντικό look.

 

Τετάρτη: Χαμηλό πιάσιμο με ένα twist

short hair 3

Πιάσε τα μαλλιά σου χαμηλά πίσω, κάνοντας μια μικρή πλεξούδα κατά μήκος του κέντρου του κεφαλιού. Ένα look που δείχνει τέλειο σε ολόισια sleek μαλλιά!

 

Πέμπτη: Ατημέλητο σινιόν

short hair 4

Εύκολο, κομψό και στυλάτο, το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό για τα μαλλιά της δεύτερης (ή και της τρίτης) μέρας μετά το λούσιμο. Πριν τα πιάσεις, μπορείς να ρίξεις λίγο dry shampoo για να τους δώσεις υφή και όγκο.

 

Παρασκευή: Πολύ χαλαρές μπούκλες

16906685 1081070192019206 5610256856661360640 n

Με ένα ψαλίδι, πέρασε τα μαλλιά σου, διαλέγοντας χοντρές τούφες και τυλίγοντας κάθε τούφα σε διαφορετική φορά από την προηγούμενη. Αφού τελειώσεις, πέρνα τα δάχτυλά σου ανάμεσα από τα μαλλιά σου για να «χαλάσεις» τις μπούκλες και στη συνέχεια ρίξε αρκετή λακ. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, θα χρειαστεί πρώτα να τα ισιώσεις (επιμένοντας κυρίως στη ρίζα) για ένα πιο «polished» αποτέλεσμα ή μπορείς απλώς να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι στα φυσικά σου μαλλιά για ένα πιο wild look.

 

Σάββατο: Wet look

s.g

Δεν χρειάζεται καν να λουστείς! Εκμεταλλεύσου τα σέξι waves τις προηγούμενης μέρας και ανανέωσε το look με ένα προϊόν για wet look. Αν χρειαστεί, πέρνα κάποιες τούφες με το ψαλίδι ξανά. Εναλλακτικά, αν πρόκειται να κάνεις το look σε ίσια μαλλιά, μπορείς να δοκιμάσεις τη slick back εκδοχή του, τραβώντας τα μαλλιά σου προς τα πίσω και σταθεροποιώντας τα με ένα δυνατό spray.

 

Κυριακή: Φυσικά

short hair 7

Μια φορά την εβδομάδα, τα μαλλιά μας έχουν ανάγκη από εντατική περιποίηση - αλλά και από ένα διάλειμμα από το πιστολάκι. Γι’ αυτό, είτε τα μαλλιά σου είναι σγουρά, είτε σπαστά, είτε ίσια, την Κυριακή λούσου, βάλε για τουλάχιστον 20 λεπτά μια μάσκα επανόρθωσης (από το εμπόριο ή DIY) και, αφού την ξεβγάλεις, απλώς άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά (βάζοντάς τους μόνο μια κρέμα ή έναν αφρό για styling αν χρειάζεται).