Πριν λίγες μέρες σου είπα πως ετοιμαζόμουν να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου μετά από πολλά χρόνια. Και την έκανα ?

Ή αλήθεια ωστόσο είναι πως περίμενα να αλλάξω γνώμη μέσα σε μόλις λίγες μέρες -αφού την έχω ξαναπατήσει έτσι στο παρελθόν- και να θέλω την κατάξανθη κόμη μου πίσω, αλλά τελικά όχι. Με προτιμώ έτσι. Κι αν κρίνω από τα πολλά μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά και σε εσάς αρέσω έτσι #yeaahh!

Αν θέλεις λοιπόν φίλη μου κι εσύ να σκουρύνεις τα μαλλιά σου αλλά φοβάσαι πως θα φρικάρεις την πρώτη κιόλας μέρα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία:

Μην προχωρήσεις σε μια τεράστια και δραστική αλλαγή. Σε πρώτη φάση άσε τη ρίζα σου να βγει. Συνήθισε για λίγο τον εαυτό σου έτσι. Στη συνέχεια κάνε λίγα ανοιχτά highlights -μόνο στη σκούρα ρίζα- έτσι ώστε να μην υπάρχει τεράστια αντίθεση και ύστερα πρόσθεσε μερικά σκούρα highlights -στην ίδια απόχρωση της φυσικής σου ρίζας- στα έξω μαλλιά. Προσοχή όμως. Άσε το στεφάνι σου -κυρίως τις τούφες που πέφτουν στο πρόσωπο σου- φωτεινές γιατί αυτές είναι που σου δίνουν λάμψη. Από την άλλη, εσωτερικά, μπορείς να κάνεις ακόμη περισσότερα σκούρα highlights μιας που θα δώσουν και ένα μοναδικό εφέ βάθους.

Τόλμησε το ?