Για μένα αυτό είναι το ιδανικό πρωινό μακιγιάζ. Βασικά είναι και το ιδανικό βραδινό αλλά anyway.

Σου έχω πει πολλές φορές άλλωστε πόσο πολύ μου αρέσει το φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά και δεν την κρύβει πίσω από στρώσεις προϊόντων. Δεν θα σου πω πως δεν έχω κάνει κι εγώ λάθη. Έχω κάνει και μάλιστα καταστροφικά. Όμως τα τελευταία χρόνια έχω μάθει πως... less is more!

Και σήμερα σου έχω και επιχειρήματα. Αυτοί λοιπόν είναι οι 5 λόγοι που πρέπει να υιοθετήσεις το φυσικό μακιγιάζ:

1. Φαίνεσαι μικρότερη ή έστω στην ηλικία σου: Το έντονο και το βαρύ μακιγιάζ μας κάνει αυτομάτως να φαινόμαστε μεγαλύτερες από την ηλικία μας.

2. Φαίνεσαι πιο λαμπερή: Ναι, όσα tips και να σου δείχνω κατά καιρούς για λαμπερό μακιγιάζ, η αλήθεια είναι πως όταν φοράς πολλά και βαριά προϊόντα η λάμψη σου κρύβεται με αποτέλεσμα να φαίνεσαι πιο θαμπή.

3. Θα έχεις πιο υγιές δέρμα: Ναι όσο περισσότερο το ταλαιπωρείς και το επιβαρύνεις τόσο πιθανότερο είναι να βγάλεις σπυράκια.

4. Φαίνεσαι πιο γλυκιά και προσιτή: Ξέρω πως μπορεί να μην είναι πάντα αυτός ο στόχος σου και να θέλεις να δείχνεις που και που sexy και diva. Θα πρέπει όμως να έχεις πάντα στο μυαλό σου πως αυτό σημαίνει πως θα δείχνεις πιο απόμακρη. Έχει διαπιστωθεί πως οι άντρες δύσκολα προσεγγίζουν γυναίκες-υπερπαραγωγή.

5. Θα σε φιλάει πιο εύκολα: Αυτο θεωρώ πως είναι και το ζητούμενο στην τελική. Μα για σκέψου και τον σύντροφο σου, να θέλει να σου δώσει ένα φιλί και να σκέφτεται ότι θα σου χαλάσει το μακιγιάζ ή ότι θα μουτζουρωθεί κι εκείνος.