Το dress code των φετινών Χρυσών Σφαιρών απαιτούσε μαύρο outfit και ο μακιγιέρ της Emily Ratajkowski βρήκε τον καλύτερο τρόπο να δώσει χρώμα στην εμφάνισή της.

 

emily ratajkowski golden globes 2018 red smokey eye 

 

Ο διάσημος makeup artist Hung Vanngo δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κόκκινο/ροζ smokey eye, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Δημιούργησε ένα cat eye περίγραμμα στα μάτια με το Matte Highliner Eye Pencil στην απόχρωση Finewine του Marc Jacobs: Αφού περιέγραψε τα μάτια με γραμμές κατά μήκος τόσο των πάνω όσο και των κάτω βλεφάρων, «τράβηξε» το μολύβι στις εξωτερικές γωνίες για να δημιουργήσει ένα cat eye εφέ και στη συνέχεια το «έσβησε» με ένα πινέλο. Με το ίδιο μολύβι γέμισε και το εσωτερικό των κάτω βλεφάρων.
  • Ανέμειξε τις αποχρώσεις «They Call Her» and «Scandalous» της Eye-Conic Eyeshadow Palette (παλέτα Scandalus) του Marc Jacobs, και δημιούργησε ένα smokey eye look, πάνω από το cat eye που είχε δημιουργήσει με το μολύβι. Από την ίδια παλέτα, χρησιμοποίησε την απόχρωση «That's Why» για να κάνει το τελικό blending.
  • Ολοκλήρωσε τα μάτια με μάσκαρα και γέμισε τα φρύδια χτενίζοντάς τα προς τα πάνω, για ένα πυκνό αλλά φυσικό αποτέλεσμα.

Το look απογειώθηκε με μια φυσική βάση, ελάχιστο χρώμα στα ζυγωματικά και ένα nude κραγιόν.

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jan 7, 2018 at 8:39pm PST

 

Δες ακόμα...

Η Δούκισσα Νομικού διαλέγει τις καλύτερες και τις χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών.

Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι διάσημες που δεν φόρεσαν μαύρο στη φετινή απονομή

H εγκυμονούσα Miranda Kerr και άλλες 10 εμφανίσεις από τα after parties των Χρυσών Σφαιρών