Το όνομά της είναι Jimena Garcia και, με βάση τη Νέα Υόρκη, έχει γίνει μια από τις διασημότερες brow experts, η celebrity πελατεία της οποίας πολλές φορές πετάει από το Los Angeles στο Manhattan μόνο για ένα ραντεβού μαζί της.

Τι πιστεύει λοιπόν η ίδια πως κάνει η πλειοψηφία των γυναικών λάθος σε ό,τι έχει να κάνει με τα φρύδια; Όπως εξηγεί η Garcia στο περιοδικό W, «οι περισσότερες γυναίκες τονίζουν πλέον υπερβολικά τα φρύδια τους με μακιγιάζ, κάτι που αφαιρεί τον “χαρακτήρα” του προσώπου». Μάλιστα συνεχίζει: «Βλέπω ότι πια αναζητούν “τα τέλεια φρύδια” αντί να αναρωτιούνται ποια φρύδια ταιριάζουν στο πρόσωπό τους. Αν ελαχιστοποιήσουν το μακιγιάζ των φρυδιών τους αυτό κατευθείαν θα δημιουργήσει ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, μια πιο “παριζιάνικη” ομορφιά. Αντί λοιπόν να γεμίζουν και να βάφουν τα φρύδια τους υπερβολικά, θα πρότεινα να δοκιμάσουν ένα gel φρυδιών με λίγο χρώμα -ή και διάφανο- και να τα χτενίσουν προς τα πάνω. Ή να χρησιμοποιήσουν μια ελαφριά σκιά για να γεμίσουν τα κενά όπου χρειάζεται, έτσι ωστε να τονίσουν το σχήμα του φρυδιού».

Όσο για το πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πιο πυκνά φρύδια: «Βούρτσισμα και μασάζ για να διεγείρουμε τον θύλακα της τρίχας, απολέπιση για να αποφύγουμε τριχούλες που μπορεί να έχουν γυρίσει προς τα μέσα και περιποίηση με ένα μείγμα από καστορέλαιο, βιταμίνη E και gel αλόης» είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της.

 

Δες ακόμα...

Ρωτάμε τη Δερματολόγο: Τι πρέπει να κάνουμε για το πρόσωπό μας από τα 20 μέχρι τα 30