Εντάξει, για να σου πω την πάσα αλήθεια, έκανα μια σύντομη έρευνα στους άντρες της παρέας και διαπίστωσα πως ΔΕΝ τους αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα κραγιόν. Και αυτό γιατί δεν μπορούν να μας φιλάνε, δεν θέλουν να μουτζουρώνονται. Ειδικά δηλαδή το πρωί, θέλουν να φοράμε το πολύ ένα lip balm, χωρίς χρώμα.

Παρ’ όλα αυτά, μου εξομολογήθηκαν πως αν πρέπει να τους αρέσει έστω ένα κραγιόν, αυτό είναι σίγουρα το ματ (δεν μου είπαν «ματ» προφανώς, αλλά μου είπαν να μην γυαλίζει) και η ιδανική γι’ αυτούς απόχρωση είναι η nude (ναι, ούτε το «nude» ήξεραν, οι περισσότεροι είπαν χαρακτηριστικά ότι τους αρέσει το χρώμα «κρεατί» ή «οτιδήποτε σχετικά άχρωμο»). Άντρες!

Αλλά, να σου πω κάτι; Συμφωνώ μαζί τους. Κι εμένα αυτή είναι η αγαπημένη μου απόχρωση. Ταιριάζει σε όλες μας! Το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι το βάψιμο των ματιών. Θα πρέπει να υπάρχει μια ένταση στο βλέμμα (με μπόλικη μάσκαρα) διότι διαφορετικά το αποτέλεσμα μπορεί να βγει πολύ flat. Και επίσης να θυμάσαι ότι, όπως υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, έτσι για κάθε γυναίκα υπάρχει και μια διαφορετική nude απόχρωση που της ταιριάζει τέλεια!

Extra tip: Η παγίδα στα ματ κραγιόν είναι όταν η σύνθεσή τους είναι πολύ «στεγνή» και αφυδατώνει τα χείλη μας, κάνοντάς τα να φαίνονται σκασμένα. Εκτός λοιπόν από την ιδανική απόχρωση για τη δική σου επιδερμίδα, αναζήτησε και μια σύνθεση που να σου ταιριάζει.