Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί περισσότερο από τα απεριποίητα νύχια. Και είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσουν μαζί μου ακόμη και οι άντρες (γιατί ναι, κορίτσια, οι άντρες μας κοιτούν εξονυσχιστικά στα άκρα!). Ομοίως, δεν υπάρχει κάτι που να μου φτιάχνει τη διάθεση περισσότερο από ένα όμορφο μανικιούρ. Φυσικά, οι καθημερινές δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο για μανικιούρ -πόσο μάλλον ημιμόνιμο που απαιτεί χρόνο στο ινστιτούτο. Γι' αυτό, η νέα σειρά βερνικιών Miracle Gel της Sally Hansen με ξετρέλανε τόσο!

main

 

Πρόκειται για βερνίκια που, με τη βοήθεια ενός μαγικού gel, σου χαρίζουν το αποτέλεσμα ημιμόνιμου μανικιούρ ΧΩΡΙΣ λάμπα, χωρίς αναμονή και.. χωρίς να βγεις από το σπίτι. Όπως καταλαβαίνετε, φίλες μου, έπρεπε -φυσικά- να μάθω περισσότερα κι έτσι μίλησα με τους ειδικούς για τον υπέροχο, χρωματιστό κόσμο της Sally Hansen.

Δείτε κι εσείς τι είπαμε αλλά και όσα κάναμε...

Λάτρεψα το φούξια «τσιχλοφουσκί» - ή αλλιώς Tipsy Gypsy, που είναι το τέλειο χρώμα για χέρια και πόδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση όταν τα κοιτάζεις :)

 

art1

 

Εξίσου με ξετρέλανε όμως και το nail art που δοκιμάσαμε (είναι απίστευτο το πόσο εύκολα τα κατάφερα!): Το γαλάζιο Mintage σε συνδυασμό με το πιο σκούρο Fishteal Braid απογείωσαν το αποτέλεσμα. Και να σας πω τι επιπλέον έμαθα: Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την επίσημη nail artist της Sally Hansen Madeline Poole η οποία είναι ζωγράφος... έτσι εξηγείται που τα νύχια μου έμοιαζαν με έργο τέχνης!

 

Και, αφού κατάφερα και τα έκανα εγώ μόνη μου, σίγουρα μπορείτε να τα κάνετε κι εσείς ;-)

 

nails

 

Επίσης, δοκίμασα το πιο τέλειο, πασχαλινό, γιορτινό, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ κόκκινο, με το όνομα Red Eye - αλλά και σχεδόν όλα τα χρώματα της σειράς!

 

red 1

 

Ξέρω ότι θέλετε κι εσείς όμως να δοκιμάσετε τα Miracle Gel βερνίκια και να αποκτήσετε ημιμόνιμο μανικιούρ στο πι και φι. Και σας έχω μια έκπληξη!

Συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και 3 υπέρ-τυχερές θα κερδίσουν από ένα σετ που θα περιλαμβάνει όλα όσα χρησιμοποίησα για να κάνω όλα αυτά τα αριστουργηματα στα νύχια μου:

 

gifts

 

Τέλειο; Περιμένω τις εντυπώσεις σας, κορίτσια, και τα δικά σας αγαπημένα χρώματα!

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom
xxx
Δ. Ν.

 

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ!

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ: Κυριακή Μακρή, Σοφια Πιτσιλλίδου, Ελένη Παππά