Εκτός από την Cara Delevingne, υπάρχουν αρκετά κορίτσια εκεί έξω που πολλές φορές έχεις συναντήσει κι έχεις αναρωτηθεί «Μα τι κάνουν και έχουν τόσο τέλεια φρύδια;».

 Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε 8 βασικά πράγματα που δεν ξεχνούν να κάνουν ΠΟΤΕ αυτά τα κορίτσια. Και τα μοιραζόμαστε μαζί σου:

 

1. Εμπιστεύονται τους επαγγελματίες

Μπορεί το τσιμπιδάκι να έχει γίνει προέκταση του χεριού σου, όμως συγκρατήσου μπροστά στον καθρέφτη! Το να «βγάλεις» σωστά τα φρύδια σου δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο - και αυτό μπορείς να το αντιληφθείς εύκολα, αν θυμηθείς όλες αυτές τις φορές που έχεις βγάλει με μεγάλη αποτυχία τα φρύδια σου... Άσε, λοιπόν, τον ειδικό να επέμβει μιας και εκείνος ξέρει να τους δώσει ακριβώς το σχήμα που ταιριάζει και κολακεύει το πρόσωπό σου. Ειδικά αν δεν έχεις ξαναβγάλει τα φρύδια σου, καλό θα ήταν να εμπιστευτείς τον expert για την πρώτη σου φορά.


2. Δεν τα πειράζουν συνεχώς και τα αφήνουν να μεγαλώσουν σωστά

Πριν προσπεράσεις ως αυτονόητο αυτό το tip, διάβασε προσεκτικά: Τα κορίτσια με τέλεια φρύδια τα αφήνουν να μεγαλώσουν όσο περισσότερο μπορούν. Και το βασικότερο; Δεν πειράζουν ούτε τις αδέσποτες τριχούλες που μπορεί να ξεπετάγονται δεξιά και αριστερά. Άφησέ τα, λοιπόν, να μεγαλώσουν φυσικά (υποστηρίζεται πως χρειάζεται ένας χρόνος για να μεγαλώσουν σωστά και να ολοκληρωθεί η σωστή ανάπτυξη των τριχών) ή επιτάχυνε τη διαδικασία, απλώνοντας σε τακτική βάση ένα serum- ειδικό λαδάκι που τα θρέφει. Και, προς Θεού, κρύψε για κάμποσους μήνες το τσιμπιδάκι σου!

 

2014 trend thick eyebrows


3. Δεν αφήνουν ενυδατική ή την αντηλιακή κρέμα να τα αγγίξει

Το κάνουμε οι περισσότερες σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά σίγουρα όχι τα κορίτσια με τέλεια φρύδια! Αυτά τα κορίτσια, λοιπόν, δεν απλώνουν ΠΟΤΕ την ενυδατική ή την αντηλιακή τους  πάνω στα φρύδια τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όλα αυτά τα προϊόντα εμποδίζουν την ανάπτυξη των φρυδιών, προκαλώντας παράλληλα αραίωση, μιας και οι πόροι κλείνουν και οι θύλακες των τριχών γίνονται πιο αδύναμοι.

 

4. Ξέρουν το tip για να διαλέγουν τη σωστή απόχρωση σκιάς

Το γεγονός ότι είσαι ξανθιά ή μελαχρινή δεν σημαίνει πως θα πρέπει να διαλέγεις αποκλειστικά αντίστοιχης απόχρωσης προϊόντα. Για παράδειγμα, επειδή είσαι ξανθιά δεν σημαίνει πως μια πολύ πολύ ανοιχτή απόχρωση σκιάς θα σε κολακεύει ή θα δείχνει τέλεια στην επιδερμίδα σου. Εξάλλου, είναι φυσιολογικό να έχεις ξανθά μαλλιά αλλά τα φρύδια σου να θέλεις να είναι πιο σκούρα. Γενικά, αν έχεις ανοιχτόχρωμα φρύδια, μπορείς να πειραματιστείς με ένα τόνο πιο σκούρο από τα μαλλιά σου, ενώ αν έχεις σκουρόχρωμα φρύδια με ένα τόνο πιο ανοιχτό.

 

77419bded5e723f0a63a15e6465fedf6

 


5. Ξέρουν να τα αναδεικνύουν σωστά

Και τώρα ερχόμαστε στο αγαπημένο μου σημείο: Το highlighter! Αφού «γεμίσεις» τα φρύδια σου και τα σετάρεις περνώντας από πάνω τους ένα gel (θα μιλήσουμε γι' αυτό παρακάτω), πέρασε με ένα highlighter το κόκκαλο του φρυδιού σου ακριβώς κάτω από το τόξο. Με αυτόν τον τρόπο τα φρύδια σου αναδεικνύονται καλύτερα, κάνοντας όλο το βλέμμα σου πιο φωτεινό!


6. Έχουν όλες το ίδιο αγαπημένο προϊόν

Είναι αυτό το προϊόν που το χρησιμοποιούν πάντοτε στο τέλος προκειμένου να έχουν ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα στα φρύδια τους (κοινώς, να σιγουρέψουν ότι καμιά τριχούλα δεν θα πετάει) αλλά και το μόνο που βάζουν στα φρύδια τους όταν δεν έχουν χρόνο! Είναι κάτι σαν το ψαλιδάκι βλεφαρίδων όταν δεν θες να φορέσεις μάσκαρα.

 

lily collins beauty glamour 19oct15 getty b 592x888


7. Αγαπούν μέχρι και τις πιο μικρές τριχούλες των φρυδιών τους!

Ναι, τις μικρές τριχούλες που προεξέχουν στο μπροστινό μέρος των φρυδιών μας (από την πλευρά που πλησιάζει στη μύτη) και οι περισσότερες θεωρούμε ενοχλητικές και άκρως αντιαισθητικές. Τα κορίτσια, λοιπόν, με τέλεια φρύδια χτενίζουν αυτές τις τριχούλες με ανοδική φορά, χρησιμοποιούν ειδική μάσκαρα φρυδιών και φυσικά ΔΕΝ τις βγάζουν.

 

8. Δεν ξεχνούν το ντεμακιγιάζ

Μπορεί να είναι απαγορευτικό το να περνάς το μακιγιάζ πάνω από τα φρύδια σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να ξεχνάς το ντεμακιγιάζ! Με ήπιες κυκλικές κινήσεις πέρνα με ένα βαμβάκι τη λοσιόν ντεμακιγιάζ πάνω από τα φρύδια σου, προκειμένου να απομακρύνεις τυχόν ρύπους.

 

 

Δες ακόμα...

Τέλεια φρύδια: 10 φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν

Καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια: Δες πώς θα τα πετύχεις σε λίγα βήματα