Είναι η Kylie Jenner, η μικρότερη της γνωστής οικογένειας των Kardashians, έχει μόλις ενηλικιωθεί (ναι, είναι 18) κι όμως είναι η δημιουργός πολλών beauty trends (όπως η μανία για σαρκώδη χείλη) και έχει, μαζί βέβαια με την Kim, ένα από τα πιο δημοφιλή accounts στο instagram, απαριθμώντας αυτή τη στιγμή περίπου 62 εκατομμύρια followers!

Η Kylie, λοιπόν, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο Αγγλικό Glamour και αποφάσισε να μιλήσει μεταξύ άλλων για το contouring, τα τρία αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς και για όαα την κάνουν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση.

 

kylie jenner 2016 ppcorn

 

«Δεν είμαι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη fan του contouring... Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν ακόμα και ταινία για να κάνουν το μακιγιάζ τους τώρα, σε όλο τους το πρόσωπο» σχολίασε. Όσο για το πότε αισθάνεται αυτοπεποίθηση: «Προφανώς, όταν κάνω κάτι που αγαπώ, όπως οι σειρές των καλλυντικών μου. Αισθάνομαι πραγματικά αυτοπεποίθηση όταν κάνω κάτι τέτοιο. Επίσης, το να είμαι με τους φίλους μου, με τονώνει».

 

kylie jenner


Κι ενώ θα περίμενε κανείς η απάντηση στην ερώτηση ποια είναι τα top τρία beauty προϊόντα χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσε να ζήσει να περιλαμβάνει πανάκριβα brands, η 18χρονη τηλεπερσόνα απαντά: «Το αντηλιακό, το ροδόνερο, και τα chap sticks (ενυδατικά sticks για να μην αφυδατώνονται και «σκάνε» τα χείλη). Αυτά είναι τα τρία must προϊόντα πρώτης ανάγκης για εμένα».

 

Δες ακόμα: 13 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε κοντά μαλλιά