Το βράδυ της Κυριακής, η αφρόκρεμα της αμερικανικής Μουσικής έδωσε ραντεβού στα 24α Billboard Music Awards που πραγματοποιήθηκαν στο Los Angeles.

Το ροζ χαλί των βραβείων στρώθηκε και, για μια ακόμη φορά, οι εμφανίσεις των celebrities κέντρισαν το ενδιαφέρον μας. Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα των stars και σου περιγράφουμε πώς θα τα πετύχεις και εσύ μόνη σου από το σπίτι!

 

Κάντο όπως η Rihanna και η Kesha:

Rihanna Hair Makeup 2016 Billboard Music Awards 2

 

billboard best kesha

 

Αν το καρέ (bob) ήταν το «It» κούρεμα της περσινής χρονιάς, φέτος το wob (wavy bob) έρχεται να κερδίσει επάξια μία θέση ανάμεσα στα πιο hot hairlooks! Αν , λοιπόν, έχεις καρέ μαλλιά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις στα στεγνά μαλλιά σου τα ειδικά προϊόντα hairstyling (αφρό, gel ή μους μαλλιών) και να τα «δουλέψεις» με τα δάχτυλά σου, προκειμένου να δώσεις ένα πιο beachy εφέ στο χτένισμά σου και να κάνεις το όλο σου look πιο δροσερό και «φρέσκο».


Αν πάλι προτιμάς ένα πιο curly look, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι μαλλιών: Aφού ψεκάσεις με ένα anti-frizz προϊόν, τύλιξε κάθε τούφα γύρω από το σίδερο (από τη μέση περίπου και προς τα κάτω) και «ελευθέρωσέ» τες μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Στο τέλος άνοιξε τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου δίνοντας έμφαση στο κάτω μέρος. Για περισσότερο όγκο μπορείς να κρεπάρεις ελαφρά τα μαλλιά σου ή να ξεκινήσεις εφαρμόζοντας αρχικά σε νωπά μαλλιά μια κρέμα ή υγρό spray για όγκο.

 

Κάντο όπως η Mila Kunis:

fghdfghdfgh

Messy ψηλός κότσος για casual chic εμφανίσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις όλα τα μαλλιά σου ψηλά και να τα στριφογυρίσεις γύρω από τη βάση του κότσου. Στο τέλος στερέωσε με τσιμπιδάκια ενώ, για ένα πιο ρομαντικό αποτέλεσμα, άφησε μερικά τουφάκια να πέφτουν ακανόνιστα δεξιά και αριστερά.

 

Δες τα υπόλοιπα hairlooks, αλλά και τις οδηγίες για να πετύχεις, στη photo gallery:
 

 

7 χτενίσματα που μπορείς να αντιγράψεις από τα Billboard Music Awards!