Δικαιωματικά, ο τίτλος του fashion και beauty icon της ανήκει. Η Rihanna ξέρει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της, παραδίδοντας μαθήματα ομορφιάς και στυλ σε κάθε εμφάνισή της,  αφού μπορεί να υποστηρίζει πολλά και extreme trends.

Πρόσφατα αναλύσαμε το street style ντύσιμό της, κλέβοντας ιδέες για τα δικά μας looks.

 

Σειρά έχουν τα beauty μυστικά της:

 

Μυστικό #1: Natural makeup look

1riri

H RiRi δίνει έμφαση στο να διατηρεί την επιδερμίδα της καθαρή και λαμπερή, αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της. Αφήνει συχνά τα μάτια της σχεδόν άβαφα, ενώ επιλέγει μία ελαφριά, nude ή απαλή ροζ απόχρωση για τα χείλη της, δίνοντας ένα πιο ρομαντικό, παιχνιδιάρικο ύφος στο look της.

 

Μυστικό #2: Λέει ΝΑΙ στα τολμηρά χρώματα στα χείλη!

5riri

Ενώ πολλές από εμάς θα διστάζαμε να φορέσουμε μωβ κραγιόν, η 28χρονη star έρχεται για ακόμη μία φορά να αποδείξει πως κανένα beauty trend δεν είναι ξεπερασμένο αν ξέρεις να το υποστηρίζεις. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως τα κραγιόν ή gloss που φοράει γίνονται sold out σε μερικές ώρες... Έτσι, θα τη δεις να φοράει στις επίσημες εμφανίσεις της από σκούρο καφέ μέχρι και μπλε κραγιόν!

 

Μυστικό #3: Εκκεντρικά κουρέματα

image

Εξίσου τολμηρά είναι και τα κουρέματα που κατά καιρούς την έχουμε δει να υιοθετεί. Κοντό, pixie look, undercut (ξυρισμένο από τη μία πλευρά), καρέ αλλά και πολλές εναλλαγές στις αποχρώσεις αποδεικνύουν πως η Rihanna είναι χαμαιλέοντας και όσον αφορά τις αλλαγές στα μαλλιά της.

 


Μυστικό #4: Χτενίσματα στα φυσικά σγουρά μαλλιά

image 1

Δεν είναι λίγες βέβαια, οι φορές που η τραγουδίστρια έχει εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με τα φυσικά σγουρά μαλλιά της να «κλέβουν» τις εντυπώσεις! Από τα αγαπημένα της χτενίσματα, οι pin up ψηλοί κότσοι!

 


Βασισμένη σε αυτά τα 4 μυστικά, η Rihanna έχει κάνει κατά καιρούς δεκάδες εκπληκτικές εμφανίσεις. Διαλέξαμε μερικές από αυτές:

Τα beauty μυστικά της Rihanna

Δες ακόμη: Φτιάξε μόνη σου το πιο δροσιστικό spray προσώπου