Είναι εντυπωσιακός ο χρόνος που αφιερώνουμε εμείς τα κορίτσια στην περιποίηση. Μαλλιά, μακιγιάζ, νύχια, επιδερμίδα... δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ, χωρίς να είμαι γυναίκα-κοκέτα, θέλω να είναι όλα προσεγμένα. Οι καλές μου φίλες ξέρουν πως, ειδικά σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας μου, έχω εμμονή. Πιστεύω πως είναι καλύτερα να έχεις ένα όμορφο, καθαρό, περιποιημένο δέρμα που δεν χρειάζεται πολλά, παρά να το παραμελείς και στη συνέχεια να προσπαθείς να καλύψεις τα προβλήματα. Και εννοείται πως, ό, τι ισχύει για το πρόσωπο, ισχύει και για το σώμα.

Η όμορφη, ενυδατωμένη επιδερμίδα λοιπόν είναι εξαιρετικά σημαντική σε πρόσωπο, σώμα αλλά ΚΑΙ στην περιοχή της μασχάλης. Ναι, ναι, σήμερα θα μιλήσουμε για αυτό το σημείο, το σημείο για το οποίο δεν μιλά σχεδόν κανείς αλλά είναι αυτό που υποφέρει ίσως περισσότερο από όλα. Η περιοχή της μασχάλης είναι ένα θέμα ταμπού και δεν καταλαβαίνω γιατί! Είναι μέρος του σώματός μας και πρέπει να το φροντίζουμε όπως ακριβώς την υπόλοιπη επιδερμίδα μας και να είμαστε περήφανες για αυτό όπως και για το υπόλοιπο σώμα μας. Μάλιστα, όσο δεν φροντίζουμε την συγκεκριμένη περιοχή και όσο επιμένουμε να την ταλαιπωρούμε με την αποτρίχωση και τα λάθος προϊόντα, τόσο θα έχουμε... κάτι να κρύψουμε. Μιλώ φυσικά για τις δυσχρωμίες, τους ερεθισμούς και τα υπόλοιπα προβλήματα που παρουσιάζει η περιοχή. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν έχω χειρότερο και έχω καταλήξει πως τον σημαντικότερο ρόλο ΚΑΙ εκεί τον έχει η περιποίηση....

 

FullSizeRender 56

 

Η επιλογή επομένως του αποσμητικού δεν πρέπει να γίνεται μηχανικά. Όπως δεν διαλέγετε έτσι απλά την κρέμα σώματός σας, κορίτσια, έτσι πρέπει να διαλέγετε με προσοχή και το αποσμητικό. Ναι, το άρωμα παίζει ρόλο -βασικό θα έλεγα- το ίδιο και η υφή, όμως το ουσιαστικότερο όλων είναι τα συστατικά του! Και το μοναδικό που τα συνδυάζει όλα για εμένα είναι το Dove Original.

 

FullSizeRender 56 copy 2

 

Δεν είναι ένα απλό αποσμητικό που σε προστατεύει από την κακοσμία αλλά είναι ένα κανονικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας! Όπως οι κρέμες για το πρόσωπο θρέφουν, περιποιούνται και προστατεύουν την επιδερμίδα, έτσι και το Dove Original περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα Dove και προσφέρει θρέψη και περιποίηση στην τόσο ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Και, πιστέψτε με, το να είναι προσεγμένη και αυτή η περιοχή είναι κάτι που δεν θέλουμε μόνο εμείς αλλά και τα αγόρια μας ;-)

Σας εξήγησα λοιπόν την -δικαιολογημένη- εμμονή μου με την περιποίηση και πώς αυτή με οδήγησε στο Dove Original αλλά και σε όλη τη σειρά Dove! Και λέω δικαιολογημένη, γιατί δεν γίνεται να μην λατρέψεις τις βελούδινες, λαχταριστές μπάρες σαπουνιού, το κρεμοσάπουνο για τα χέρια και φυσικά το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος που σου χαρίζουν μεταξένιο δέρμα. Αφήστε που μυρίζουν ΤΕΛΕΙΑ! Τόσο τέλεια που shh... μερικές φορές δεν φοράω καν άρωμα!

 

FullSizeRender 57 copy

 

Extra tip: Ο μπαμπάς μου πάντα έλεγε: «Μια γυναίκα πρέπει να είναι πάντα καθαρή, να μοσχοβολά όλη μέρα σαν να βγήκε μόλις από το ντους!». Ίσως εκείνος λοιπόν να οφείλεται για την εμμονή μου! Αλλά είχε -όπως πάντα άλλωστε- δίκιο! ;-)

 

Δείτε ακόμα...

Τα 5 αγαπημένα μου beauty looks από το ΟΛΑ: Ψηφίστε το καλύτερο!