Το Σάββατο βγήκα το βράδυ μια βόλτα για φαγητό στο νησί και είδα πολύ κόσμο. Ωραίο κόσμο. Οι περισσότεροι ήταν μαυρισμένοι, ευδιάθετοι, χαμογελαστοί και περιποιημένοι. Μου άρεσε αυτό.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι υπερβολές. Μερικά ντυσίματα -όχι μόνο απο γυναίκες αλλά και απο άντρες- ήταν υπερβολικά για νησί. Όπως και το μακιγιάζ πολλών κοριτσιών ήταν αρκετά βαρύ. Αυτό όμως που μου «κλώτσησε» περισσότερο ήταν το έντονο κόκκινο κραγιόν με άπειρο lip gloss απο πάνω.

Κορίτσια, όχι. Αν και ξέρω πόσο μας αρέσει το κόκκινο κραγιόν χειμώνα- καλοκαίρι, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως! Πέρα από τα γενικότερα tips που σας έχω δώσει εδώ για το κόκκινο κραγιόν, αν σας αρέσει να το φοράτε το καλοκαίρι, να ξέρετε πως πρέπει οπωσδήποτε να είναι ΜΑΤ!

Προς Θεού, μη βάζετε καθόλου lip gloss στα κόκκινα χείλη, γιατί με τη ζέστη θα αρχίσει να λιώνει, να τρέχει και θα πασαλειφτείτε σίγουρα! Αφήστε που θα φαίνονται υπερβολικά επιτηδευμένα για μια «αέρινη» βόλτα στο νησί – ή και στην πόλη.

Προτείνω λοιπόν για τις καλοκαιρινές σας βόλτες να επιλέγετε κραγιόν που είναι ενυδατικά αλλά όχι υπερβολικά γυαλιστερά, σε κάποια «καρπουζένια» απόχρωση! Δεν χρειαζόμαστε υπερβολές στις διακοπές μας. Άλλωστε, όταν μαυρίζουμε ομορφαίνουμε έτσι κι αλλιώς και αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να αναδείξουμε τη φυσική μας ομορφιά ;-)

 

Δείτε ακόμα:

Tι ακριβώς τρώω μέσα σε μία μέρα

Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για γάμο ή βάφτιση - και όχι μόνο!