Τι συμβαίνει όταν δύο διάσημες κυρίες έχουν το ίδιο γούστο; Οι Kim Kardashian και Selena Gomez μάλλον είχαν την ίδια έμπνευση, αφού ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τις εντόπισε να φορούν το ίδιο κομμάτι - βέβαια η κάθε μία έβαλε τη δική της προσωπική πινελιά σε αυτό.

Οι celebrities δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία τελευταία στο γαλλικό brand Vetements, ένα label που οι συλλογές του βασίζονται στη φιλοσοφία του sporty luxe στυλ και της τάσης του athleisure και το οποίο έχει καταφέρει μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να εδραιώσει τη θέση του στο χώρο της μόδας.

 

3303D8CF00000578 0 image m 36 1460252119006

Έτσι, η Kim Kardashian σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα μαύρο bomber jacket με πορτοκαλί φόδρα από το εν λόγω brand και αποφάσισε να το συνδυάσει με μαύρο τοπ, κολάν, γκρι sneakers, ένα choker στον λαιμό, μαύρη τσάντα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

 

celeb style selena

Από την άλλη, η Selena Gomez, που φόρεσε το ίδιο bomber jacket, προτίμησε να το συνδυάσει με μαύρη ψηλόμεση αθλητική φόρμα, μαύρα μποτάκια, λευκό τοπ, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα ασημί τσαντάκι.

 

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Ψήφισε στο παρακάτω poll: