Τα κορίτσια δεν λέμε ποτέ «όχι» σε ένα -ακόμη- ζευγάρι παπούτσια. Μπορεί να έχουμε πολλά, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά. Όχι ότι τα χρειαζόμαστε βέβαια. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο ακόμη και ξυπόλυτες! ;-)

Όμως τώρα που ξεκίνησαν οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία να επενδύσουμε σε ένα καλό ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και να εκμεταλλευτούμε τις μειωμένες τιμές ενώ ακόμα έχουμε μπροστά μας δύο ολόκληρους καλοκαιρινούς μήνες! Η δική μου πρόταση είναι να επιλέξετε σανδάλια σε nude χρώμα (ή κάποια άλλη ουδέτερη ή γήινη απόχρωση), τα οποία αφενός δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα και αφετέρου θα πάνε με όλα σας τα ρούχα.

Extra tip: Στις εκπτώσεις συχνά παρασυρόμαστε από τις καλύτερες τιμές και παίρνουμε πράγματα που ουσιαστικά δεν χρειαζόμαστε. Πόσες φορές δεν την έχετε πατήσει αγοράζοντας κάτι επειδή το βρήκατε στις εκπτώσεις και τελικά δεν το φορέσατε ποτέ; Πολλές μαλλον. Γι' αυτό λοιπόν, αν σκοπεύετε να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, φροντίστε να ξέρετε απο πριν τι πραγματικά χρειάζεστε έτσι ώστε να κάνετε στοχευμένες αγορές.

 

Σας έχω δυο προτάσεις:

 

sandalia 1


Κάτι τέτοιο εάν ψάχνετε κάτι με αρχαιοελληνικό ύφος. Είναι ιδιαίτερα σανδάλια, απίστευτα κομψά και chic και είναι χρυσά, άρα ταιριάζουν με όλα! Μπορείτε να τα φορέσετε απο το πρωί με ένα τζιν σορτσάκι μέχρι το βράδυ με ένα μακρύ αέρινο φόρεμα.

 

sandalia 2

Τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι απο τη συλλογή της Μαριέττας Χρουσαλά.

 

Διαφορετικά υπάρχει και αυτή η εναλλακτική:

arxaioellinika sandalia 2

 

Αυτά είναι τα αγαπημένα gladiator sandals και είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλετε κάτι σε πιο δυναμικό ύφος. Ομοίως μπορείτε να τα φορέσετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Extra tip: Η διπλή χρωματιστή, πλεκτή σόλα η όποια προσδίδει έξτρα πόντους και σε ...ύψος! ;-)

 

arxaioellinika sandalia 1

Τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι Esiot.

 

Πριν βγείτε στην αγορά λοιπόν, κάντε καλή έρευνα και μετά καταλήξτε σε ότι πραγματικά χρειάζεστε και θα φορέσετε περισσότερο. Υπάρχουν πολλά και ωραία σχέδια, σε καλές τιμές, για όλα τα γούστα! Αρκεί να ψάξετε με υπομονή ;-)

 

Δείτε ακόμα: Πώς θα αποκτήσετε το πιο οικονομικό και στυλάτο outfit της σεζόν