Μετά το... πρώτο κύμα καλοκαιρινών γάμων τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, σιγά σιγά ξεκινάει και το δεύτερο, των τελευταίων ημερών του Αυγούστου και των πρώτων του Σεπτεμβρίου. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω για τις επόμενες τρεις εβδομάδες 4 διαφορετικές προσκλήσεις!

Κι ενώ το μόνιμο ερώτημα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι, φυσικά, «ΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ», η πιο εύκολη λύση είναι πάντα ένα φόρεμα. Φυσικά και μπορείτε να βάλετε παντελόνι, αλλά το φόρεμα είναι πάντα πιο εύκολο στο styling, πιο εντυπωσιακό και, φυσικά, πιο θηλυκό.

 

Να, λοιπόν, τα 3 διαφορετικά looks/ φορέματα που μπορείτε να επιλέξετε:

 

1. Μάξι φόρεμα για ένα υπερπαραγωγή look

doukissa nomikou maxi forema

Ναι, το μάξι φόρεμα είναι πιο αριστοκρατικό από οποιαδήποτε άλλη επιλογή και είναι το ρούχο που πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια ξεχωριστή εμφάνιση. Για μένα, δεν χρειάζεται να έχει prints: Ένα μονόχρωμο μακρύ φόρεμα, με εντυπωσιακό δέσιμο στον λαιμό (και, αν θέλετε να είναι ακόμα πιο σέξι το look, με ένα σκίσιμο στο πόδι), είναι ό,τι χρειάζεστε.

Extra tip: Αξεσουάρ σε γήινους τόνους (ή σε χρυσό ή ασημί αν πρόκειται για ένα πραγματικά επίσημο κάλεσμα) είναι το ιδανικό συμπλήρωμα – μαζί φυσικά με ψιλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες.

Extra tip Νο2: Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε μια μάξι εντυπωσιακή φούστα με ένα top στην ίδια απόχρωση. Το αποτέλεσμα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό. Μεταξύ μας, αυτό έκανα κι εγώ στη συγκεκριμένη εμφάνιση. Πρόκειται για φούστα-μπλούζα και όχι για φόρεμα, αλλά τους μπέρδεψα όλους!

 

2. Mini φόρεμα για ένα sexy και παιχνιδιάρικο look

doukissa nomikou mini forema

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε σέξι σε έναν γάμο; Αρκεί να μην το παρακάνουμε! Ένα φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο (και σε όχι πολύ στενή γραμμή, για να μην είναι πολύ προκλητικό) είναι το τέλειο ρούχο για να κάνετε μια εμφάνιση ανέμελη και προσεγμένη ταυτόχρονα.

Extra tip: Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα και αφήστε το φόρεμα (και το μαύρισμά σας) να πρωταγωνιστήσουν!

 

3. Midi φόρεμα για ένα θηλυκό και κομψό look

doukissa nomikou midi forema

Last but not least, το πιο κλασικό μήκος φορέματος που δεν πρόκειται ποτέ να δείχνει ούτε υπερβολικά πρόχειρο, ούτε υπερβολικά καλό, σε ό,τι κάλεσμα κι αν το φορέσετε. Μια κλασική retro γραμμή, σε ένα πιο μοντέρνο χρώμα ή σχέδιο είναι ο τέλειος συνδυασμός!

Extra tip: Προτιμήστε μυτερές γόβες αντί για πέδιλα και αφήστε τα μαλλιά σας κάτω για να μην βγει πολύ αυστηρό το look.

 

Δείτε ακόμα: 4 στυλιστικά λάθη που μπορούν να καταστρέψουν ένα επίσημο look